Brooklyn.Mechanische vaste instapbrugWat is de codenaam en legmethode van?

vrijgavetijd:2023-11-20 14:51:42 Post gebruiker:161HP196399230 Paginaweergaven:312

Kerntips:Brooklyn.,Tijdens de bouw werd geen rekening gehouden met de factoren van laad- en loswerkzaamheden. De laad- en losbrug van het p

Tijdens de bouw werd geen rekening gehouden met de factoren van laad- en loswerkzaamheden. De laad- en losbrug van het platform dient als remediële oplossing en kan ook voldoen aan de eisen voor het laden en lossen van vrachtwagenwagens. De platformtype instapbrug wordt ook ontworpen in verschillende structurele vormen volgens verschillende on-site omstandigheden. De brug kan ook omhoog (onder het laadplatform) of omlaag (onder het laadplatform) worden aangepast binnen een bepaald bereik, het is eigenlijk gelijkwaardig aan een helling, waardoor vorkheftrucks soepel het vervoer kunnen binnengaan om goederen te laden en te lossen, waarbij slechts één persoon nodig is om snel goederen te laden en te lossen, wat arbeidsbesparend is.

Wanneer we een vaste instapbrug gebruiken, moeten we meer weten over de bediening en gebruikstaboes van de vaste instapbrug. Dit zal ons helpen de vaste instapbrug nauwkeuriger te bedienen, terwijl we aandacht besteden aan taboes om fouten te voorkomen en zorgen voor een vlotte afronding van de werkzaamheden.

Brooklyn.Uniek ontwerp; Werk; Het staalframe kan druk gelijkmatig ondersteunen en de torsie van het frame verminderen, waardoor het steviger en duurzamer is dan andere kanaalstaal structuren.

Reden voor het niet laten zakken van de hijstafel: Het verlagen van de klep functioneert niet en het verlagen van de snelheidsklep is uit de instelling Oplossing: Wanneer u op de verlaagknop drukt, probeer het te elimineren; Als er elektriciteit is, lost u het verlagende ventiel zelf op of vervangt u het verlagende ventiel. Het verlagende ventiel moet schoon gehouden worden.

Luchthaven BilbaoDe veiligheidsklep van de mobiele hydraulische instapbrug kan ook hoog lawaai genereren. Wanneer lucht in hydraulische olie wordt gemengd, raakt de ontlastingsklep vast of ernstig versleten,Brooklyn.Containerspecifieke instapbrug, en de vermoeidheidsvervorming van de ontlastingsklepveer leidt tot onstabiele drukregeling van de ontlastingsklep De ontlastingstijd van de ontlastingsklep is te kort, wat gemakkelijk kan leiden tot lokale stabiliteit van de stuurklepprestaties van de ontlastingsklep. Geluid wordt gegenereerd door de trilling van de lucht van de stuurklep. Daarom moeten we de veiligheidsklep regelmatig reinigen en vervangen als deze beschadigd of ernstig versleten is.

De hydraulische instapbrug is een aanpassing en upgrade van traditionele ladders. Wanneer het publiek ervoor kiest om de brug te betreden, is naast het vergelijken van de prijs, prestaties belangrijker. Dus waar moeten we kiezen bij de aankoop van hydraulische instapbruggen? Laat me je meenemen om meer te leren.

Nadat de instapbrugwerkzaamheden zijn voltooid,Brooklyn.Hydraulische druk van de instapwas, moeten alle onderdelen worden geschrobd en gereinigd. Wanneer het niet werkt, moet de werkbank worden verlaagd naar een lage positie.


Brooklyn.Mechanische vaste instapbrugWat is de codenaam en legmethode van?Een ander punt is dat men moet overwegen hun eigen vereisten voor het gebruik van vaste hydraulische instapbrug apparatuur, en dan aangepaste eisen voor vaste hydraulische instapbrug fabrikanten op basis van hun eigen behoeften. Kies een vaste hydraulische instapbrug die bij hen past, zoals het gezegde zegt, wat bij hen past is beter.

Werk op grote hoogte vereist het gebruik van gereedschapszakken, voornamelijk rekening houdend met veiligheid en stabiliteit van gebruik. Lange tijd heeft de fabrikant van de instapkas geen omzet om het prijsverschil te vermijden, dat % hoger is dan de marktwaarde! Meer dan een ton is duurder!

origineelDe verrichting is eenvoudig en arbeidsbesparend.Onder de tractie van een heftruck, kan de duurzame mobiele instapbrug naar elke plaats worden verplaatst, en verbind de voorste torenplaat aan de vrachtwagen om goederen direct te laden en lossen.

Hydraulische olie: No. anti slijtage hydraulische olie.

Als belangrijk deel van de instapbrug, kan de hoogte volgens de verschillende voertuigen van de goederen worden aangepast, zodat het gelijk kan zijn met het platform van het vervoer voor het laden en lossen van goederen. Door de productie van elektrische hydraulische instapbruggen door verschillende fabrikanten, variëren de hoogte van het ontwerp- en productieplatform en de afstand van de grond ook, met hoogtes variërend van mm tot mm. De hydraulische hefslaghoogte varieert van mm tot mm, en de hoogte van de elektrische hydraulische instapbrug zelf plus de slaghoogte is mm, die door bijna alle vrachtvoertuigen (met een algemene voertuighoogte van ) kan worden voldaan.


Brooklyn.Mechanische vaste instapbrugWat is de codenaam en legmethode van?Aangedreven door een handbediende hydraulische pomp.

Interpretatie en observatieHydraulische instapbruggen moeten zich strikt houden aan het principe van overgewicht, omdat overbelasting schade aan objecten kan veroorzaken; Werken op een hefplatform zonder beschermende barrières kan ervoor zorgen dat personeel valt en slachtoffers veroorzaakt.

Uniek&quo; Stroomlijn” Het open scharniergewrichtsontwerp verhoogt het lasgebied met meer dan drie keer in vergelijking met andere traditionele buisvormige verbindingen, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en onderhoud wordt vergemakkelijkt.

Banden: banden met hoge sterkte,Brooklyn.Hydraulische instapbrug mobiel type, draagkracht en hoge druk.

Brooklyn.Tijdens de bouw werd geen rekening gehouden met de factoren van laad- en loswerkzaamheden. De laad- en losbrug van het platform dient als remediële oplossing en kan ook voldoen aan de eisen voor het laden en lossen van vrachtwagenwagens. De platformtype instapbrug wordt ook ontworpen in verschillende structurele vormen volgens verschillende on-site omstandigheden. De brug kan ook omhoog (onder het laadplatform) of omlaag (onder het laadplatform) worden aangepast binnen een bepaald bereik, wat kan voldoen aan de installatie en het gebruik van de meeste laad- en losplatforms.Is de instapbrug gemakkelijk te gebruiken? De instapbrug is een hulpmateriaal dat wordt gebruikt om met de goederenwagen te bruggen en wordt ontworpen om het hoogteverschil tussen de goederenwagen en de grond op te lossen. Geschikt voor vast of mobiel laden en lossen van goederen, het is eigenlijk gelijkwaardig aan een helling, waardoor vorkheftrucks soepel het vervoer kunnen binnengaan om goederen te laden en te lossen, waarbij slechts één persoon nodig is om snel goederen te laden en te lossen, wat arbeidsbesparend is.

De lucht gemengd met hydraulische olie in het hydraulische systeem zal ontsnappen uit de olie en vormen belletjes in de lagedrukzone Wanneer het beweegt naar de hogedrukzone, zullen deze belletjes verbrijzeld worden door de hogedrukolie en snel samengeperst, waardoor een grote hoeveelheid warmte vrijkomt, waardoor de olietemperatuur stijgt.

Redenen voor het hydraulische hefplatform van de instapbrug niet opheffen: laag voltage, motor niet roterend, motor omgekeerd, motorfaseverlies (motor niet beweegt en zoemt), indicatorlampje aan druk op de omhoog knop, motor draait maar het hefplatform stijgt niet, het verlagen van klep is open, overloopklepdruk is laag, olieniveau is te laag, oliepomp is leeg, oliezuigfilter wordt geblokkeerd, oliezuigsectie lekt en twee fasen in de driefaselijn worden willekeurig veranderd; Oplossing: Controleer het startpotentieel tijdens de motorbelasting. Voltage hydraulisch bereik toegestaan± 10%; Controleer de motor en het circuit; Controleer de stroomonderbreker en motorbedrading; Wanneer de verlaagknop wordt losgelaten, controleer het circuit en elimineer de fout; Als er elektriciteit is gebruikt u een voltmeter om te controleren of de verlaagklep geactiveerd is. Als er geen stroom is, elimineer dan de storing van de verlagende klep zelf. De schuifklep van de neerslagklep moet schoon gehouden worden en flexibel bewegen. Stel de overloopklep opnieuw in. Aanpassen bij % nominale belasting; Vul de hydraulische olie; Reinig het filter; Controleer de olie zuigpijp en verbindingen; Trek de verbinding vast en vervang deze indien nodig.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws