Brooklyn.Hydraulisch liftplatformHerinner u eraan om bij de bron te beginnen om mechanische ongevall

vrijgavetijd:2023-11-20 14:51:42 Post gebruiker:237HP184976196 Paginaweergaven:133

Kerntips:Brooklyn.,Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en bren

Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Een zeer bekwaam besturingssysteem. Het mechanische en hydraulische transmissiehefsysteem en zijn nieuwe verschijning met grote tonnagelading zijn een trend geworden; Jiugu” De merklift is bekwaam in energiebesparing en emissiereductie, produceert producten van hoge kwaliteit, en maakt het beste gebruik van alles. Het is een unieke voordeellocatie met stabiele functies, soepel lopen en heffen, flexibele richting, die u het nodige gemak voor werk op grote hoogte en vrachtvervoer op hoge hoogte binnen de fabriek en binnen biedt. Het vermindert uw kostbare tijd en verbetert uw werkefficiëntie. Het is de ideale hooggelegen werkapparatuur voor moderne bedrijven om veilig te produceren.

Brooklyn.Let op: Bij het vervangen van het instelstaaldraadtouw, moet de halve ronde kopbout eerst worden losgeschroefd om de bewegende moer samen met de krachtbout te laten rollen, om de moer niet te veel op en neer te bewegen en andere componenten te beschadigen. Na de vervanging van het veiligheidsdraadtouw op het liftplatform, pas de positie van de botsingsstang vanaf het begin aan om de super hoge grenspositie te bereiken. De eindschakelaar van het platform van de landingslift moet regelmatig worden geïnspecteerd en vervangen of gerepareerd in geval van schade.

Met de continue toename van onze productiviteit en de continue verbetering van ons leven, neemt ook de vraag naar liften voortdurend toe. De toepassing van liften in elke hoek van het leven zal ons objectieve voordelen opleveren.

Hamburg.Verbeter de liftfunctie

Controleer regelmatig alle draden en kabels op beschadiging. Tijdig verband leggen en beschadigde onderdelen vervangen.

Onderdelen zoals kleppen en afdichtingen moeten in een droge en stofvrije verpakking worden geplaatst. Wanneer het onderhoud van hydraulische liften toegang tot het interieur van het platform vereist voor werk, moet het werkoppervlak van de lift stevig worden bevestigd of ondersteund door een kraan of ander materiaal nadat de lift is opgeheven voordat het interieur van het levende platform voor werk wordt betreden. Voordat het onderhoud van de hydraulische lift van de aluminiumlegering begint moeten de gebruikte gereedschappen worden geteld.Nadat het onderhoud is voltooid, moeten de gereedschappen worden geclassificeerd en georganiseerd, en geteld om te voorkomen dat de gereedschappen die voor onderhoud worden gebruikt binnen de apparatuur worden achtergelaten,Brooklyn.Hydraulisch automatisch hefplatform, vooral in de distributiedoos. Bij het repareren van het hydraulische systeem van de lift is het noodzakelijk om de onderhoudslocatie schoon en stofvrij te houden. Bij het repareren van de bevestigingsschroeven van de lift, is het noodzakelijk om eerst de juiste hoek te drukken. Gebruik bij het vastdraaien van schroeven een momentsleutel om overmatige schade aan de schroeven te voorkomen. Nadat het onderhoud is voltooid en vóór de power on test, is het noodzakelijk om het aantal onderhoudspersoneel te tellen om ervoor te zorgen dat er niemand in de lift is. Dit is zeer noodzakelijk voor het onderhoud van grote vaste hydraulische liften. Na het tellen van het aantal mensen, het inspecteren en repareren van de apparatuur en de onderhoudslocatie, kan de test van de machtsoverdracht alleen worden uitgevoerd. Nadat het liftonderhoud is voltooid, dat de onderhoudsdatum van het materiaal, onderhoudspunten, merk, model en specificatie van vervangen delen, onderhoudseffect, en of het materiaal nog steeds problemen heeft nadat het onderhoud is voltooid.


Brooklyn.Hydraulisch liftplatformHerinner u eraan om bij de bron te beginnen om mechanische ongevallen te verminderenHet hooggelegen werkplatform is een soort grootschalige mechanische werktuigen op grote hoogte. Als u tijdens het gebruik vragen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze hooggelegen werkplatformexperts. Alleen correct gebruik en regelmatig onderhoud kunnen de levensduur van het hooggelegen werkplatform verlengen, de veiligheid en betrouwbaarheid verhogen.

Een voertuig gemonteerde (diesel)lift is een hoog-hoogtewerkzeugel geïnstalleerd op een auto. Het is samengesteld uit gespecialiseerd chassis, werkarmframe,Brooklyn.Elektrische hydraulische lift, driedimensionaal volledig roterend mechanisme, flexibel apparaat, hydraulisch systeem, elektrisch systeem en veiligheidsapparaat. Een gespecialiseerde uitrusting voor operaties op grote hoogte die is aangepast uit een combinatie van liften en voertuigen. Het maakt gebruik van de automotor of de originele gelijkstroom van de auto, zonder de behoefte aan externe voeding, en kan reizen en het hefplatform drijven.Het is gemakkelijk te verplaatsen, heeft een breed scala van verrichtingsstroom, en het product is verontreinigingsvrij uitlaatvrij, heeft een breed scala van verrichting, en heeft een sterke mobiliteit. Vooral geschikt voor koelopslag en dichtbevolkte gebieden (treinstations, busstations, luchthavens). Wijd gebruikt in industrieën zoals stedelijke bouw, olievelden, vervoer, en gemeentelijke administratie. Volgens persoonlijke vereisten kunnen veiligheidsvoorzieningen zoals noodverlagende apparaten, lekbeschermingsapparaten evenals veiligheidsvoorzieningen om overbelasting van hefplatforms op grote hoogte, beschermingsapparaten voor faseverlies en veiligheidsexplosieveilige apparaten te voorkomen om hydraulische pijpscheuren te voorkomen.

Het probleem is dat het stroomindicatorlampje brandt, maar er is&quo; in de elektrische doos wanneer de omhoog knop wordt ingedrukt; Klakkende sound&rdquo, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

De algemene orde voor onderhoud is om te beginnen met de onderarm, dan de middenarm, en dan de bovenarm.

Na het werken voor uur, zullen de mechanische en elektrische systemen van de lift worden gereviseerd.


Brooklyn.Hydraulisch liftplatformHerinner u eraan om bij de bron te beginnen om mechanische ongevallen te verminderenBij de aankoop van liften vragen veel fabrikanten meestal hoeveel eenheden ze eerst nodig hebben? Hoe meer kortingen er zijn, hoe groter de korting. Als u meerdere eenheden nodig heeft,Brooklyn.Mobiel hydraulisch hefplatform, maar deze in meerdere termijnen moet voltooien, is het raadzaam om vooraf te plannen, het aantal, de grootte en het model van eenheden te bevestigen en ervoor te zorgen dat ze in één keer op hun plaats zijn, zodat u een grote korting kunt krijgen bij de aankoop.

Verslag over de kwaliteitscontroleLift: Het volautomatische werkplatform op grote hoogte heeft een stevige structuur, die de afbuiging van het werkplatform op grote hoogte minimaliseert. Uitgerust met automatische loopfunctie, kan het lopen in verschillende werktoestanden zonder de noodzaak van externe voeding.Het handvat kan lopen op een instelbare snelheid met flexibele beweging, handige bediening en gemakkelijk tillen.Slechts één persoon kan vooruit, achteruit, draaien, snel, langzaam lopen, en op en neer bewegingen voltooien, het besparen van arbeid en inspanning. Kan volgens gebruikersvereisten worden ontworpen en geproduceerd.

Conclusie: De begrenzer is een belangrijk veiligheidsapparaat in het platform van de landingslift, en het kan raadzaam zijn om het platform te verbieden; Dakbedekking&# ;, Na het verhogen naar de standaardpositie stopt het automatisch, waardoor de veiligheid van het huiswerk wordt gehandhaafd. Hoewel de componenten klein zijn, zijn ze zeer nuttig. Voordat u ze gebruikt, is het ook noodzakelijk om professionele inspecties uit te voeren en het gebruik van eindschakelaars te verbieden.

Hoe onderhoud ik de lift als deze niet in gebruik is? De editor herinnert gebruikers eraan dat als onze lift lange tijd niet klaar is voor gebruik, we goed moeten zorgen voor de apparatuur wanneer deze niet in gebruik is.

Brooklyn.De dubbele beschermpootstructuur zorgt voor veiliger werk en kan worden gebruikt voor het heffen en verlagen van bewerkingen dicht bij het werkvlak.

Bij oververhitting in de motor is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen en na het oplossen van problemen verder te draaien.De motorlagers moeten in goede staat zijn.

De carrosserie van het voertuig moet worden geaard volgens de voorschriften, en de hefverrichting moet worden geleid door de persoon die verantwoordelijk is voor het werk.De persoon die verantwoordelijk is moet het standaardsignaal volgen en communiceren met de lift operator. Het uitgezonden signaal moet duidelijk en nauwkeurig zijn.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws