Brooklyn.BouwwerfliftVolg eerst het principe van de gebruiker

vrijgavetijd:2023-11-20 14:51:42 Post gebruiker:323HP155335083 Paginaweergaven:64

Kerntips:Brooklyn.,De liften van de aluminiumlegering, ook bekend als hefplatforms van de aluminiumlegering, hebben momenteel een grote ver

De liften van de aluminiumlegering, ook bekend als hefplatforms van de aluminiumlegering, hebben momenteel een grote verscheidenheid in de Chinese markt.Ze worden zeer begunstigd door gebruikers vanwege hun flexibele beweging, lichtgewicht en kleine grootte.

Waar moet ik op letten bij het starten van een nieuwe mobiele lift? Hooggeprijsde en diverse specificaties van liftfabrikanten verwelkomen schroothandelaren, industriële bedrijven, ondernemingen en machtsafdelingen om het bedrijf te bezoeken en te onderhandelen!

Brooklyn.Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Uniek ontwerp; Werk; Het stalen frame kan gemiddelde druk weerstaan, effectief verminderen van de torsie van het frame, en heeft sterkere duurzaamheid.

Lapua.Tegenwoordig zijn de vloeren allemaal erg hoog en vanaf de eerste verdieping omhoog klimmen is een moeilijke taak laat staan dingen dragen. Daarom hebben mensen liften uitgevonden die gemakkelijk de verdiepingen kunnen bereiken waar ze naartoe willen. Regen kan echter lastig zijn en de normale werking van de lift beïnvloeden. Dus wat moet correct worden gedaan nadat de lift het water ingaat?

Controleer regelmatig op ophoping van water en vochtigheid. Het is onvermijdelijk voor grote werkvoertuigen om te rijden in regenachtig en sneeuwachtig weer, of modderige wegen. De bodem en sommige gaten, evenals de binnenvloer, zijn gevoelig voor ophoping van slib. Als de eigenaar ze niet tijdig reinigt, zal dit ervoor zorgen dat vocht zich verstopt. Daarom moeten de buitenranden van de wielnaaf, deuren, onderste hoeken van boomstammen, en andere gebieden van activiteit regelmatig worden geïnspecteerd en de afvoergaten van de deuren en verschillende delen moeten ongehinderd worden gehouden om ervoor te zorgen dat de autostoelhoezen, zoals vochtigheid, tapijten en vloeren, roesten van accessoires voorkomen.

Bij het toevoegen van hydraulische olie, is het ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan de structuur van de oliecilinder. Sommige oliecilinders zijn relatief complex intern, en hoeveel hefbewerkingen moeten worden uitgevoerd tijdens het vullen om elke positie van de hydraulische olie volledig te vullen. Daarom, bij het vullen, proberen om zoveel mogelijk toe te voegen, en dan test en laat de machine leeg om te zien of het de nominale positie bereikt.


Brooklyn.BouwwerfliftVolg eerst het principe van de gebruikerWaar moet ik op letten bij het starten van een nieuwe mobiele lift? Hooggeprijsde en diverse specificaties van liftfabrikanten verwelkomen schroothandelaren, industriële bedrijven,Brooklyn.5 meter lift, ondernemingen en machtsafdelingen om het bedrijf te bezoeken en te onderhandelen!

Voor de veiligheidsprestaties van hooggelegen werkplatforms, wetenschappelijke processen en strikt beheer te hebben om productie te verzekeren. Bij gebruik zijn mens, milieu en machines de drie belangrijkste schakels van operaties op grote hoogte. Veiligheid is de basisvoorwaarde om een vlotte voortgang van operaties op grote hoogte te garanderen. In de volgende tekst beschrijft Jiuyi kort de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van operatieplatforms op grote hoogte: exploitanten op grote hoogte moeten in het bezit zijn van een gezondheidscertificaat. Personen met een psychische aandoening, hypertensie of psychische aandoening mogen zich niet bezighouden met werkzaamheden op grote hoogte. Het personeel mag niet op grote hoogte werken terwijl het alcohol drinkt of zich mentaal uitgeput voelt.

Zodra de goederenlift defect is, zal de onderhoudseenheid binnen de gespecificeerde tijd op de plaats aankomen (de specifieke tijd wordt niet gespecificeerd in Beijing, maar binnen minuten).

Respect voor klantenZorg voor een vlotte toegangsweg voor externe bouwliften en voldoende parkeergelegenheid voor apparatuur. Bij het gebruik van een kraan voor hulpinstallatie moet volledig worden nagedacht of de omgeving ter plaatse voldoet aan de bedrijfsomstandigheden van de kraan.

Controleer de algehele structuur op vervorming en schade aan belangrijke componenten, met name dragende steunstangen, kettingen, enz.

Welke veiligheidsgereedschappen en explosiebestendige kleppen zijn beschikbaar op mobiele liften? Ze worden vaak gezien in grote hydraulische apparatuur, met name zware apparatuur en hun belangrijkste effecten zijn:


Brooklyn.BouwwerfliftVolg eerst het principe van de gebruikerDe belangrijkste categorieën van liften van aluminiumlegering in de Chinese markt zijn gebaseerd op de structurele vorm van liften van aluminiumlegering De hefplatforms van aluminiumlegering kunnen worden onderverdeeld in de volgende types: hefplatforms van enkele kolom aluminiumlegering, die licht en klein zijn in materiaal, flexibel in beweging, over het algemeen niet meer dan meter in hoogte, en hebben over het algemeen een ladingscapaciteit van minder dan kilogram, vooral geschikt voor één persoon verrichting.

Briljantie aanmakenControleer de algehele structuur op vervorming en schade aan belangrijke componenten, met name dragende steunstangen, kettingen, enz.

Controleer de voorpagina van de oliepijp om te zien of er schade of scheuren op het oliepijpoppervlak van het hydraulische hefplatform is. Ten tweede, controleer of er tekenen van losheid zijn bij de verbinding tussen de oliepijp en de oliepijp.Als er een zijn,Brooklyn.80 meter lift, draai ze onmiddellijk aan om olielekkage tijdens het hefproces van het hydraulische hefplatform te voorkomen, draai ze onmiddellijk vast (let op: voordat u de draden met de hand gebruikt, snijd eerst de voeding af om tragedies zoals lekkage en elektrische schokken te voorkomen)

De druk van het hefplatform is erg belangrijk. Bij het heffen van goederen, zal de druk van het hefplatform het gewicht van de goederen testen. Als het overbelast is, zal het algemene hefplatform prompt, als het hooggelegen werkplatform overbelast is, kan het schade aan de componenten veroorzaken en enkele mechanische storingen veroorzaken.

Zoals we nu allemaal weten, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren, valt het gebruik van liften ongetwijfeld op de markt voor huishoudelijke machines en is krachtig ontwikkeld.

Het hefplatform is geïnspecteerd en debugged voordat u de fabriek verlaat, en alle technische indicatoren voldoen aan de ontwerpvereisten.Bij gebruik hoeft alleen de voeding te worden aangesloten, en de hydraulische en elektrische systemen hoeven in principe niet te worden aangepast.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws