Pange van de zonQ345B naadloze vierkante buisInspectie na gebruik

  • vrijgavetijd:2022-06-03 19:04:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:267
  • Korte omschrijving:

    Pange van de zon,Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uitei

Artikel inhoud

Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten, en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.

Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

Pange van de zonDe vierkante buis wordt gevormd door externe besturing of interne bedieningsroller.

Beginsel van de versterking van de koudtrekken: de vergroting van het rooster van de stalen tijdens de plastische vervorming, en de ernstige vervorming van het defecte rooster zal de vooruitgang en de slip van het rooster belemmeren, zodat het rendementspunt van staal toeneemt en de plasticiteit en taaiheid afnemen. Door de inwendige belasting bij plastische vervorming, neemt de staalmodulus af. De koud getrokken versterking wordt opgeslagen bij kamertemperatuur voor ~ d of verwarmd tot ~ ~ en onderhouden voor een vaste tijd. Dit proces wordt veroudering behandeling genoemd.

Y-punt 252; ching --ts 8217un;De vierkante buis speelt een belangrijke rol in de snelle economische ontwikkeling. De functies van de vierkante buis zijn verschillend, en zijn kenmerken zijn ook verschillend. Square tube heeft strenge normen. Er zijn veel lasprocessen en voordelen van vierkante buis. Laat me u het lasproces en de voordelen van de onderste buis laten zien.

Derusting voor het bouwproces van epoxy, ethyleen, fenol en andere coatings die gewoonlijk voor vierkante leidingen worden gebruikt, is het oppervlak van vierkante leidingen in het algemeen vereist om dicht bij de witte kwaliteit te komen (SA). De praktijk heeft aangetoond dat bijna alle oxyde schaal,Pange van de zonGalvaniseerde vierkante buis 4, roest en andere vuil kunnen worden verwijderd door gebruik te maken van deze Derusting kwaliteit, en de diepte van verankering graan kan ~ mu; m, die volledig voldoet aan de eisen van hechting tussen laag en vierkante pijp Het procédé kan voldoen aan de technische omstandigheden van bijna wit niveau (SA) met lage exploitatiekosten en stabiele en betrouwbare kwaliteit.

Vierkante buis voor een halve steel van de auto (gb-) is een hoogwaardig koolstofconstructiestaal en een gelegeerd constructiestaal, warmgewalst vierkant buisje voor de middenhandschoft van de auto en de behuizing van de aandrijfas.


Pange van de zonQ345B naadloze vierkante buisInspectie na gebruik



De reden waarom het is verdeeld in twee soorten is dat chemische reiniging alleen het oppervlak zeer grondig kan reinigen, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.

De afbouwpositie moet overeenkomen met de constructie- en plaatsomstandigheden, de vastgestelde positie trekken en de afsluitlijn markeren met een meetliniaal of andere meetinstrumenten.

Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

Klik om te bekijkenHet sproeien (het gooien) van de Derusting (het gooien) is dat de hogekrachtmotor het sproei- (gooien) blad met hoge snelheid laat draaien, zodat het stalen zand, stalen schot, ijzerdraad, mineralen en andere slijpmiddelen kunnen worden gespoten (gegooid) op het oppervlak van de vierkante buis onder de werking van centrifugale kracht, die niet alleen roest, oxiden en vuil volledig kan verwijderen, maar ook de vierkante buis onder de gewelddadige impact en kracht van de schaafwonden, Het kan ook de vereiste uniforme ruwheid bereiken.

Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

Zo vlak, het kan weerspiegelen dat deze vierkante buis is een slecht product& rdquo.


Pange van de zonQ345B naadloze vierkante buisInspectie na gebruik



Buizen van vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante vierkante vierkante vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn welkom voor afvalhandelaren, industrieën,Pange van de zon150 Warme dip gegalvaniseerde pijp, bedrijven en vermogensafdelingen om te bezoeken en te onderhandelen! Oxidatie zal ook plaatsvinden op het oppervlak van vierkante buizen na langdurig gebruik. Wat moeten we doen als oxidatie optreedt? Laat me u een gedetailleerde inleiding geven over hoe vierkante buizen te verwijderen Oxide schaal.

Verslag over de kwaliteitscontroleBeginsel van de versterking van de koudtrekken: de vergroting van het rooster van de stalen tijdens de plastische vervorming,Pange van de zonRoestvrij staal 25 vierkante buis, en de ernstige vervorming van het defecte rooster zal de vooruitgang en de slip van het rooster belemmeren, zodat het rendementspunt van staal toeneemt en de plasticiteit en taaiheid afnemen. Door de inwendige belasting bij plastische vervorming, met de ontwikkeling van de wereld, alle velden komen snel, waardoor de vraag naar vierkante buis hoger en hoger, en de eisen van de klanten voor vierkante buis hoger en hoger. Nu bestuderen we een nieuwe vierkante buis. Het volgende introduceert voornamelijk de prestaties van de vierkante buis in treksterkte.

Koud getrokken of koudgewalst precisievierkante buis (gb-) is een koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buis met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisievierkante mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, door de druk die wordt gegenereerd door de bovenste rol en de onderste rol op hetzelfde moment, de vormende kracht is gemakkelijk om het kritische punt te overschrijden. Alle soorten vierkante buizen, vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen hebben formele kwalificaties. Het zal leiden tot randinstabiliteit en concave, en zal ook invloed hebben op de stabiele werking van de eenheid en de vormkwaliteit. Dit is ook de verschillende kenmerken van qb vierkante buis en ronde buis lege buiging.

Voor het verlaten van de fabriek is een vierkante buis gemaakt van verschillende materialen. Het is nodig dat de betreffende medewerkers een gekwalificeerde inspectie uitvoeren. De vierkante buis heeft een breed scala aan toepassingen. Het belangrijkste veld is niet alleen de bouwindustrie maar kan ook overal in ons dagelijks leven worden gezien. De levensduur van vierkante buizen wordt voornamelijk beïnvloed door oppervlaktebehandeling. Ik zal de specifieke handelingen van de oppervlaktebehandeling van vierkante buizen uitleggen.

Met de verbetering van de kwaliteit van de productie, de kwaliteit van vierkante buizen wordt steeds beter en beter. De kwaliteit van vierkante buizen zal ons leven beïnvloeden. Omdat de functies van vierkante buizen zijn verschillend, hun kenmerken en toepassingen zijn verschillend. Ik zal de kenmerken en het gebruik van vierkante buizen in detail introduceren.

Overige productinformatie
  • Shaanxi.BedrijfsliftBedrijfsfilosofie

    Shaanxi.BedrijfsliftBedrijfsfilosofie

  • Haibo BayBouwwerf heffen vrachtliftVerschillende industrieën

    Haibo BayBouwwerf heffen vrachtliftVerschillende industrieën

  • FengnanCity in GermanyBouwwerfpersoneel tilt vrachtlift opWaar wordt het voor gebruikt

    FengnanCity in GermanyBouwwerfpersoneel tilt vrachtlift opWaar wordt het voor gebruikt

  • GaopingBuitenheffende vrachtliftOpbrengststerkte

    GaopingBuitenheffende vrachtliftOpbrengststerkte

  • Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

    Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

  • Jining.De vrachtlift isHoge kwaliteit en lage prijs

    Jining.De vrachtlift isHoge kwaliteit en lage prijs

  • Xinhua.Drie ton heffende vrachtliftProductieproces

    Xinhua.Drie ton heffende vrachtliftProductieproces

  • Jinzhou.Drie ton vrachtliftVersterk de opleiding van R&D-talenten

    Jinzhou.Drie ton vrachtliftVersterk de opleiding van R&D-talenten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!