Frederiksund.Ratificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenOp

  • vrijgavetijd:2022-11-27 12:25:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:287
  • Korte omschrijving:

    Frederiksund.,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen,Frederiksund.transformator met olieonderdompeling, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Frederiksund.Hoe de droge transformator te onderhouden?

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Balti.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Frederiksund.Ratificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenOp welke details moet tijdens het gebruik worden gelet?



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is,Frederiksund.1600KVA-boxprijs voor transformatoren, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Afdeling verkoopNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Frederiksund.Ratificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenOp welke details moet tijdens het gebruik worden gelet?



In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

KwaliteitsborgingAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Frederiksund.Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Frederiksund.Droge type transformator model scb10, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Overige productinformatie
  • LadoHydraulisch hefplatform met vier kolommenWorkshop procesanalyse

    LadoHydraulisch hefplatform met vier kolommenWorkshop procesanalyse

  • Zabure.kgmElektrische pilairliftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerkmethoden

    Zabure.kgmElektrische pilairliftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerkmethoden

  • Zabure.kgm50 ton hefplatformWat zijn de componenten?

    Zabure.kgm50 ton hefplatformWat zijn de componenten?

  • Zabure.kgmPlattformliftOppervlaktecorrosiebehandelingsmethode:

    Zabure.kgmPlattformliftOppervlaktecorrosiebehandelingsmethode:

  • Zabure.kgmEenrail aluminiumlegeringsliftWat zijn de veranderingen in de markt?

    Zabure.kgmEenrail aluminiumlegeringsliftWat zijn de veranderingen in de markt?

  • AmsterfenMobiele liftInformatie aanbeveling

    AmsterfenMobiele liftInformatie aanbeveling

  • Wobulenzi.Toepassing van droge transformatorWat zijn de bronnen van goederen die naar de markt worde

    Wobulenzi.Toepassing van droge transformatorWat zijn de bronnen van goederen die naar de markt worde

  • Lv LiangVaste hefplatformmachineOntwikkelingscursus

    Lv LiangVaste hefplatformmachineOntwikkelingscursus

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!