WazeCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformInstallateur

 • vrijgavetijd:2023-11-20 14:49:43
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:284
 • Korte omschrijving:

  WazeCity in Germany,Controleer regelmatig de verbinding van elk deel van de hydraulische lift, en draai deze vast als er enige losheid is. D

Artikel inhoud

Controleer regelmatig de verbinding van elk deel van de hydraulische lift, en draai deze vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat, dus op welke voorzorgsmaatregelen moeten we letten tijdens de inbraakperiode bij het gebruik van een hydraulisch hefplatform? Vandaag zal de editor dit onderwerp met iedereen delen.

Billund Lufthavn.Handmatige hydraulische platformtoepassing Handmatige hydraulische platformprestaties: De handmatige hydraulische platformauto is gemaakt van hoogwaardig staal, met een redelijke en compacte ontwerpstructuur, veilig stabiel en betrouwbaar.Het is uitgerust met een veiligheidsklep, een volledig verzegelde oliecilinder en een handmatig hydraulisch systeem voor het heffen en verlagen, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. Uitgerust met geleidewielen, bespaart het de fysieke kracht van de machinist en kan het laadwiel en het palletlaadwiel beschermen. Uniek hydraulisch pompontwerp, ontworpen voor eenvoudige montage lijn laden en lossen operaties om een ideale hoogte te handhaven; Gecombineerd met een uniek ontwerpconcept, maakt het de bediening van de operator eenvoudig en handig.

Vervang door nieuwe olie en gebruik niet af en toe oude olie, anders zullen de bewegende delen in het systeem slijtage versnellen.

Zijn er beschadigingen aan de draden en kabels van de afdeling? We moeten snel verband leggen en de beschadigde afdeling vervangen.


WazeCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformInstallateurDe grootte van de oliecilinder moet zoveel mogelijk worden geminimaliseerd terwijl aan de ontwerpvereisten wordt voldaan. Hoe kleiner de grootte van de oliecilinder,WazeCity in Germany5 ton hydraulisch hefplatform, hoe sneller de hefsnelheid.

Zorg voor reinheid op de werkplek. Bijvoorbeeld, bij het demonteren van de oliepijp van een hydraulisch hefplatform en het vervangen van de oliepijpverbinding, moet deze onmiddellijk worden vervangen. Laat de oliepijpverbinding niet lange tijd buiten om te voorkomen dat stof en ander vuil in het oliecircuit van het hydraulische hefplatform binnendringen. Als er een dringende noodzaak is om deze tijdig te vervangen, kan een schone afdichtzak of wikkelfolie worden gebruikt om de oliepijpverbinding te wikkelen om vuil te voorkomen dat binnendringt.

De aanpassing van de machtseenheid,WazeCity in Germany3-meter hydraulisch hefplatform,WazeCity in GermanyMobiel hydraulisch hefplatform, of het nu een schaartype hefplatform of een geleiderailtype heffende ladingslift is, is samengesteld uit de machtseenheid en de oliecilinder De machtseenheid heeft vier uitgangen tijdens productie, die kunnen worden aangepast om het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder te verhogen of te verlagen Wij kunnen de motorsnelheid of de elektro-hydraulische proportionele klep aanpassen om het hydraulische oliedebiet aan te passen; Hoe langer de hydraulische oliepijp, hoe langer de hijstijd, hoe langer de hijstijd. Daarom moet tijdens installatie de lengte van de oliepijp zoveel mogelijk binnen het toegestane bereik van het ontwerp worden geminimaliseerd; Op basis van het aanpassen van de machtseenheid, kan de grootte van de oliepijpleiding ook worden aangepast, en de overeenkomstige aanpassingen kunnen worden gemaakt terwijl het materiaal voldoet aan de normale vraag en veiligheid.

Hoge waardeDe contactopening en sluiting van de reisschakelaar van elk veiligheidsapparaat moet betrouwbaar zijn en de contactkrater moet tijdig worden gepolijst.

In ons dagelijks leven worden hydraulische laadliften steeds wijder gebruikt en geliefd door klanten. Als hefgereedschap moet het onderhoud van hydraulische laadliften niet onzorgvuldig zijn. Hieronder zal de editor het dagelijkse onderhoud van hydraulische laadliften introduceren.

Het geleidemechanisme van het geleidemechanisme van de fabrikant van de geleideraillift is hoofdzakelijk samengesteld uit geleideplastic buizen, geleidebeugels, compressieveren, veiligheidspluggen, geleideschalen en geleideschachten Als een semi-sectionele weergave van het geleidemechanisme wordt een smalle kloof gevormd tussen de twee geleideplastic buizen, en de opheffende doekriem strekt zich uit uit de doos van deze smalle opening om te voorkomen dat de doekriem in verwarring raakt en een leidende rol speelt. De veiligheidsstop wordt ondersteund door een geleidebeugel en een compressieveer Om te voorkomen dat de compressieveer stabiliteit verliest na het worden onderworpen aan kracht is een kleine geleidestang ontworpen op de veiligheidsstop, en de opening tussen de kleine geleidestang en de veer is ontworpen volgens de tabel. De ophangarmschacht wordt gelast en geïnstalleerd met een ophangarmhaak aan beide uiteinden. Het materiaal wordt geselecteerd en getemperd om drie ophangpunten met de haak aan de onderste schaal van de doos te vormen. Het zachte ondersteuningshijsapparaat zal worden opgetild door de opgetilde persoon. Het draagvermogen van de ophangarm is om ervoor te zorgen dat de opgetilde persoon in een comfortabele staat kan zijn tijdens het rijden. De afstand tussen de twee ophangarmhaken wordt in de tabel als ontwerpreferentie vermeld, en de balansbalk wordt gebruikt om de balans van het hefapparaat te handhaven, Het materiaal is ontworpen als een holle buis, waardoor het totale gewicht van de hefarm wordt verminderd.


WazeCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformInstallateurBewaar het product op een koele en droge plaats en vermijd regenachtig en sneeuwachtig weer tijdens het werk.

Ontwikkeling van de marktControleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.

Power unit

De open instelplaatbasis maakt het handiger om vuil schoon te maken. Professionele projecten zijn onder andere: fabrikanten van schaarliften en andere gerelateerde bedrijven.

WazeCity in GermanyHoewel het heffen van vrachtliften goede veiligheid heeft, in de praktijk, als we niet letten op gedetailleerd onderhoud, voeg dan voldoende olie toe en maak het filter schoon. De brandstoftoevoerpomp heeft nadelen: controleer of vervang de pomp.

Elk product heeft altijd een inbraakperiode wanneer het voor het eerst wordt gebruikt, dus op welke voorzorgsmaatregelen moeten we letten tijdens de inbraakperiode bij het gebruik van een hydraulisch hefplatform? Vandaag zal de editor dit onderwerp met iedereen delen.


Overige productinformatie
 • XinjiangCity in ChinaKleine lift op de zesde verdiepingDe markt is nog steeds optimistisch

  XinjiangCity in ChinaKleine lift op de zesde verdiepingDe markt is nog steeds optimistisch

 • XinjiangCity in ChinaPrijs van hydraulische platform heftruckWelke kwaliteit is goed?

  XinjiangCity in ChinaPrijs van hydraulische platform heftruckWelke kwaliteit is goed?

 • XinjiangCity in ChinaHydraulisch platform hydraulisch heffenLeer je hoe te onderhouden

  XinjiangCity in ChinaHydraulisch platform hydraulisch heffenLeer je hoe te onderhouden

 • XinjiangCity in ChinaMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformWat te doen als rimpels tijdens de pro

  XinjiangCity in ChinaMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformWat te doen als rimpels tijdens de pro

 • XinjiangCity in ChinaHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringDe voordelen en positieve impac

  XinjiangCity in ChinaHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringDe voordelen en positieve impac

 • XinjiangCity in ChinaHydraulisch direct liftplatformDrie werkingspunten die u niet kent

  XinjiangCity in ChinaHydraulisch direct liftplatformDrie werkingspunten die u niet kent

 • XinjiangCity in China6-meter hydraulisch hefplatformNoodzaak om verschillende principes te volgen

  XinjiangCity in China6-meter hydraulisch hefplatformNoodzaak om verschillende principes te volgen

 • XinjiangCity in ChinaContainerinstapbrugGoede verzending

  XinjiangCity in ChinaContainerinstapbrugGoede verzending

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!