CastelliTestvragen voor transformatorenApplicatie verwerkingsmethode:

 • vrijgavetijd:2022-06-23 05:53:26
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:580
 • Korte omschrijving:

  Castelli,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft n

Artikel inhoud

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,CastelliInstallatie van droge transformatoren,Castelli2500kVA droge transformator, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

CastelliDit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Caxia do SulVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Verschillende afleidingsmethoden droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


CastelliTestvragen voor transformatorenApplicatie verwerkingsmethode:Fabrikant van transformatoren

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Direct materiaalMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen,CastelliMijnbouw transformator voor droge energie, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


CastelliTestvragen voor transformatorenApplicatie verwerkingsmethode:Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Ministerie van FinanciënNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

CastelliDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Overige productinformatie
 • Targoviste.Prijs van de 50 KVA-box type transformatorGeschiedenis van de industrie

  Targoviste.Prijs van de 50 KVA-box type transformatorGeschiedenis van de industrie

 • ResitoPrijs van de box type transformatorBetekenis van verontreinigingsbeheersing

  ResitoPrijs van de box type transformatorBetekenis van verontreinigingsbeheersing

 • Foczani.kgmPrijs van de droge transformatieschopKapitaalbezetting verminderen

  Foczani.kgmPrijs van de droge transformatieschopKapitaalbezetting verminderen

 • Hunedoara.kgmPrijs van de droge transformator 2000 KVAKun je op hoogte werken?

  Hunedoara.kgmPrijs van de droge transformator 2000 KVAKun je op hoogte werken?

 • RomeinsPrijs van de reeks scbh15 droge transformatorHoe verf op waterbasis kiezen?

  RomeinsPrijs van de reeks scbh15 droge transformatorHoe verf op waterbasis kiezen?

 • Dewar.Prijs van de transformator: 1000KVAWat is het gevaar van glans?

  Dewar.Prijs van de transformator: 1000KVAWat is het gevaar van glans?

 • Zareu.Prijs van droge transformatorOp welke functies moet worden gelet?

  Zareu.Prijs van droge transformatorOp welke functies moet worden gelet?

 • Turda.Prijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorGeliefd bij veel fabrikante

  Turda.Prijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorGeliefd bij veel fabrikante

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!