AldenTestrapport van de elektrische transformatorBewustwording van het beheer van operationele proce

  • vrijgavetijd:2022-06-23 03:53:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:390
  • Korte omschrijving:

    Alden,fabrikant van droge transformatorenPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangss

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

AldenVoor olie-transformator olie aanvulling,Alden500kW droge transformator, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Nicaraguatransformator-onderneming met olieonderdompeling

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden,AldenWat een goede olie ondergedompelde testtransformator is., spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,AldenScb10 droge distributietransformator, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


AldenTestrapport van de elektrische transformatorBewustwording van het beheer van operationele procedures



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

hoeveelLook van olie van de radiator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Productieproces en stappen van droge transformator


AldenTestrapport van de elektrische transformatorBewustwording van het beheer van operationele procedures



Sommige zijn gebonden met plastic tape, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Welkom bij het informerenEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

AldenAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Door een slechte afdichting, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, of kleine metalen materialen vallen in de transformator zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning

Overige productinformatie
  • BaltimoreGebogen hefplatform van de armliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

    BaltimoreGebogen hefplatform van de armliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • BaltimoreHefplatform ladder van aluminiumlegeringHoe is de maakindustrie verdwenen?

    BaltimoreHefplatform ladder van aluminiumlegeringHoe is de maakindustrie verdwenen?

  • Champini sur MarneVolledig zelfrijdende liftZal voor grote uitdagingen staan

    Champini sur MarneVolledig zelfrijdende liftZal voor grote uitdagingen staan

  • Mpigi.Transformer vermogen drie-faseTotale kwaliteitsmanagement

    Mpigi.Transformer vermogen drie-faseTotale kwaliteitsmanagement

  • Shanxi.4 ton vast hefplatformBeperkende factoren tijdens gebruik

    Shanxi.4 ton vast hefplatformBeperkende factoren tijdens gebruik

  • Shanxi.Telescopisch hefplatform voertuigWat is de ontwerptheorie van?

    Shanxi.Telescopisch hefplatform voertuigWat is de ontwerptheorie van?

  • Bielefeld.Licht hydraulisch hefplatformFuncties en kenmerken

    Bielefeld.Licht hydraulisch hefplatformFuncties en kenmerken

  • Lincoln.Kleine auto elektrische liftWat zijn de technische vereisten?

    Lincoln.Kleine auto elektrische liftWat zijn de technische vereisten?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!