Bilah.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorUitvoerend agentschap

  • vrijgavetijd:2022-06-05 18:30:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:121
  • Korte omschrijving:

    Bilah.,Bilah.Leverd door de fabrikant van droge transformatoren,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekk

Artikel inhoud
Bilah.Leverd door de fabrikant van droge transformatoren,

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Bilah.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Bilah.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorUitvoerend agentschap



Korte invoering van de nullijn van de transformator

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Elektrische transformator

Lijst van contingentenBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


Bilah.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorUitvoerend agentschap



Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen,Bilah.Capaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformator, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

hoeUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,Bilah.Hoeveel kost een boxtransformator?, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Bilah.Geluid bij faseuitval

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip

Overige productinformatie
  • Oklahoma CityElektrische schroefliftHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

    Oklahoma CityElektrische schroefliftHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

  • Oklahoma CityAangepast hydraulisch hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

    Oklahoma CityAangepast hydraulisch hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • Oklahoma CitySchaarliftplatformDeel de vroege geheimen van het bereiken van winstgevendheid

    Oklahoma CitySchaarliftplatformDeel de vroege geheimen van het bereiken van winstgevendheid

  • Oklahoma CityElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie

    Oklahoma CityElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie

  • Pwotsk.kgmMobiele lift op de bouwplaatsWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Pwotsk.kgmMobiele lift op de bouwplaatsWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Namasuba.kgmToepassing van een transformator met olieonderdompelingDe basisstructuur van

    Namasuba.kgmToepassing van een transformator met olieonderdompelingDe basisstructuur van

  • Xilingol LeagueVaste hydraulische druk voor hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

    Xilingol LeagueVaste hydraulische druk voor hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

  • Xilingol LeagueMicro hefplatform voertuigAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

    Xilingol LeagueMicro hefplatform voertuigAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!