KrienNameGrootte van een droge transformatorWat zijn de basiscomponenten?

  • vrijgavetijd:2022-06-02 20:50:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:182
  • Korte omschrijving:

    KrienName,Hoeveel kost de transformator?Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwo

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

KrienNameBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Kongolo.kgmOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


KrienNameGrootte van een droge transformatorWat zijn de basiscomponenten?



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Visuele controle voor de controle van de transformator

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

aanbodAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is,KrienNameWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator,KrienNameStandard voor de omzettingsverhouding van de transformator, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

KrienNameWat is de bedrading van droge transformator?

Elektrische transformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Overige productinformatie
  • Gottingen.Kleine hijsplatformwagenDirecte verkoopprijs

    Gottingen.Kleine hijsplatformwagenDirecte verkoopprijs

  • AvignonZeven transport hydraulisch hefplatformEr zijn verschillende manieren om te kiezen:

    AvignonZeven transport hydraulisch hefplatformEr zijn verschillende manieren om te kiezen:

  • KerkradeElektrische kleine liftKwaliteitsinspectierapport:

    KerkradeElektrische kleine liftKwaliteitsinspectierapport:

  • KerkradeElektrisch hefplatform voor duwstangenTechnologie voor het smelten van afvalresten

    KerkradeElektrisch hefplatform voor duwstangenTechnologie voor het smelten van afvalresten

  • KerkradeAutoliftplatformMarktstructuur

    KerkradeAutoliftplatformMarktstructuur

  • KerkradeHefplatform ladder van aluminiumlegeringBeschrijf kort enkele voorzorgsmaatregelen voor gebr

    KerkradeHefplatform ladder van aluminiumlegeringBeschrijf kort enkele voorzorgsmaatregelen voor gebr

  • Kanjiza.Voornaamste transformator van de windkwekerijDrie zaken waar in de productie aandacht aan mo

    Kanjiza.Voornaamste transformator van de windkwekerijDrie zaken waar in de productie aandacht aan mo

  • NijkerkKlein elektrisch hefplatform 1 meter hooggroothandel

    NijkerkKlein elektrisch hefplatform 1 meter hooggroothandel

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!