Oude pazovafabrikant van droge transformatorenHoe het probleem van ventilatie en koeling op te losse

  • vrijgavetijd:2022-05-27 00:28:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:597
  • Korte omschrijving:

    Oude pazova,Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie onde

Artikel inhoud

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Fabrikant van transformatoren

Oude pazovaOm schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Ed Damazin.Korte invoering van de nullijn van de transformator

Vallende buitenlandse zaken en piercing

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken,Oude pazovaWat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformator,Oude pazovaProductietechnologie van transformator met olieonderdompeling,Oude pazovaOverdracht van omzetters, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Oude pazovafabrikant van droge transformatorenHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

*Idquo; YN, D *rdquo;, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Oude pazovafabrikant van droge transformatorenHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?



Fabrikant van transformatoren

Laatste citaatEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Fabrikant van omzetters

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Oude pazovaDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Overige productinformatie
  • El SalvadorMobiele hefplatformtruckVersterk de opleiding van R&D-talenten

    El SalvadorMobiele hefplatformtruckVersterk de opleiding van R&D-talenten

  • Szerentendre.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform kleinOorzaken van kwaliteit

    Szerentendre.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform kleinOorzaken van kwaliteit

  • Odense.Elektrische lift aan de buitenwandHoe de locatie te vinden?

    Odense.Elektrische lift aan de buitenwandHoe de locatie te vinden?

  • Odense.Gemeenschappelijke hefplatformsAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingsprec

    Odense.Gemeenschappelijke hefplatformsAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerkingsprec

  • Odense.Gebogen arm liftplatformControlekwesties om te overwegen

    Odense.Gebogen arm liftplatformControlekwesties om te overwegen

  • Odense.Het hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen

    Odense.Het hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen

  • Zvolen.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformatorAssay methode:

    Zvolen.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformatorAssay methode:

  • CannesKlein hydraulisch hefplatformProductmisverstand:

    CannesKlein hydraulisch hefplatformProductmisverstand:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!