Orahovac.Wat zijn de testelementen van droge transformatorProductonderzoek

  • vrijgavetijd:2022-05-26 23:16:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:196
  • Korte omschrijving:

    Orahovac.,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie n

Artikel inhoud

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Orahovac.Elektrische transformator, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Orahovac.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, wat resulteert in isolatie schade.

Na de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Tha Yang.Fabrikant van transformatoren

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is,Orahovac.Prijs van droge transformator, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn,Orahovac.transformator gen, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.


Orahovac.Wat zijn de testelementen van droge transformatorProductonderzoek



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

systeemlekkage van olie op elektrische lasstand

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Orahovac.Wat zijn de testelementen van droge transformatorProductonderzoek



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Eerlijke dienstWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Transformer

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Orahovac.Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Overige productinformatie
  • Hamburg-EimsbuettelHydraulisch vast type liftWet op de bescherming van pijpleidingen

    Hamburg-EimsbuettelHydraulisch vast type liftWet op de bescherming van pijpleidingen

  • Hamburg-EimsbuettelHefplatform vrachtwagen voor het hanterenWat zijn de grondstoffen en toepassingen

    Hamburg-EimsbuettelHefplatform vrachtwagen voor het hanterenWat zijn de grondstoffen en toepassingen

  • Mooi.Klein hydraulisch hefplatformFair Use-code

    Mooi.Klein hydraulisch hefplatformFair Use-code

  • Modena.kgmElektrische zelfrijdende liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering

    Modena.kgmElektrische zelfrijdende liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering

  • Modena.kgmVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformDe waarde en betekenis van

    Modena.kgmVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformDe waarde en betekenis van

  • Modena.kgmLiftbouwplatformProces voordelen:

    Modena.kgmLiftbouwplatformProces voordelen:

  • Modena.kgmEnkele mastlift van aluminiumlegeringLevering

    Modena.kgmEnkele mastlift van aluminiumlegeringLevering

  • LeverkusenElektrische schaarliftEr is nog steeds een kant die veel mensen niet kennen

    LeverkusenElektrische schaarliftEr is nog steeds een kant die veel mensen niet kennen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!