[hp717HP127443542]Model Martensit (sterk chroom-staal), goede slijtvastheid en slechte corrosiebestendigheid.W = (wanddikte van de buitendiameter) * tijden; dikte van de muur; . = KGM (gewicht per meter).Cobh.Het gebr

Roestvrij staalriembedrijf.

categorieën nieuws
Roestvrij staalriembedrijf. > nieuws centrum > Cobh.904L ingevoerde roestvrij stalen plaatHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?
Cobh.904L ingevoerde roestvrij stalen plaatHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?
vrijgavetijd:2022-06-28   Keer bekeken:189   Terug naar lijst

Model — Martensit (sterk chroom-staal), goede slijtvastheid en slechte corrosiebestendigheid.

W = (wanddikte van de buitendiameter) * tijden; dikte van de muur; . = KGM (gewicht per meter).

Cobh.Het gebruik: het wordt op grote schaal gebruikt in de auto-industrie, de luchtvaart en andere afdelingen.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de continue gietplaat zichtbaar is, wordt het ook gebruikt als "ldquo”; marien staal & rdquo;. SS wordt meestal gebruikt in nucleaire brandstof recovery devices. Grade roestvrij staal Steelpijpen voldoen meestal ook aan dit toepassingsniveau.

De roestvrij stalen pijp is een soort van economisch staal en een belangrijk product in de ijzer- en staalindustrie. Het kan op grote schaal worden gebruikt in het leven decoratie en de industrie. Veel mensen op de markt worden gebruikt om trapleuningen de farmaceutische industrie en chirurgische apparatuur. Het toevoegen van molybdeen maakt het verkrijgen van een speciale corrosiebestendige structuur. Omdat het heeft een betere chloorcorrosiebestendigheid dan roestvrij stalen pijp, vensterbescherming, railing, meubilair, enz. en materialen zijn gebruikelijk.

De keuze van de leidingen en hulpstukken voor het lassen van gegevens moet gebaseerd zijn op de kwaliteitselementen van de toepassingsomgeving, en de producten van de overeenkomstige kwaliteiten moeten worden geselecteerd om de structuur en de functie van de gelaste metalen te waarborgen.


Cobh.904L ingevoerde roestvrij stalen plaatHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?



Productiewijze roestvrij stalen pijp kan worden verdeeld in naadloze pijp en gelaste pijp overeenkomstig de productiewijze. Naadloze stalen pijp kan worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgewalste pijp, maar het is niet gemakkelijk te roesten vergeleken met andere staalsoorten. Veel mensen zullen denken dat de roestvrij stalen pijp niet roestig is, vooral de roestvrij stalen pijp heeft een hoog nikkelgehalte, wat moeilijker te roesten is. Als het roestig is, zullen ze twijfelen of het nep is, of het zal worden vervangen door roestvrij stalen pijp, of er is een probleem met de grondstoffen van de stalen strip. In feite zijn deze vragen en oordelen eenzijdig van mening over het gebrek aan begrip van roestvrij stalen pijpen. Roestvrij stalen pijpen kunnen ook roest en roestplekken produceren onder bepaalde voorwaarden.

Daarom zijn er eisen voor de werkomgeving van roestvrij staal,Cobh.Sus631 roestvrij stalen riem, en het is noodzakelijk om stof regelmatig te verwijderen en schoon en droog te houden.

PromotieProductie van gelaste buizen van roestvrij staal: grondstof --strippen --strippen --gelaste pijp --eindreparatie --polijsting --Inspection (spray printing) --Verpakking --zending (opslag) (decoratieve gelaste pijp).

de verantwoordelijkheid van de kalander is dat de gloeidraad wordt verduisterd, de ovenvoering wordt geperforeerd en de ammoniak lekkage roest zal veroorzaken. . De verantwoordelijkheid van de staalfabriek is dat het schillen en tracheoma van de stalen strip roest zal veroorzaken. Materialen zullen roest veroorzaken. de verantwoordelijkheid van de kalander is dat de geannexeerde staalplaat wordt verduisterd, de ovenvoering wordt geperforeerd, en dat ammoniaklekkage roest zal veroorzaken. . De verantwoordelijkheid van de pijpfabrikant: de lassen in de pijpfabrikant zijn ruw gepolijst, wat roest zal veroorzaken.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de continue gietplaat zichtbaar is, kiest u de juiste onderhoudsslak; Bij continue gieten moeten de vibratiesporen die zich op het oppervlak van de continue gietplaat vormen als gevolg van de trillingen van de schimmel; Elektromagnetische roering moet worden gebruikt voor het continu gieten van hulpstukken voor buisleidingen van ferritisch roestvrij staal.


Cobh.904L ingevoerde roestvrij stalen plaatHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?



Rekening houdend met ongeveer % % van het totale staal, wordt het op grote schaal gebruikt in de nationale economie. Omdat de stalen pijp een holle doorsnede heeft, is het geschikt voor gas en vaste transmissieleidingen; tegelijkertijd, vergeleken met het ronde staal van hetzelfde gewicht, heeft de stalen pijp een grote sectiecoëfficiënt en een hoge flexurale en torsionele sterkte, dus is het ook een belangrijk materiaal geworden in verschillende machines en gebouwen. Onder de voorwaarde van gelijke gewicht, de structuur en onderdelen gevormd door pijp hebben een grotere sectie modulus dan vaste delen. Daarom, roestvrij stalen pijp zelf is een economische sectie staal dat metaal bespaart. Het is een belangrijk deel van staal, met name in olie boren, productie en metallurgie

InstallatievoorwaardenDe hardheid van Brinell in de standaard van roestvrij stalen buizen,Cobh.304 precisiestalen pijp, Brinell hardheid wordt breed gebruikt, en de hardheid van het materiaal wordt vaak uitgedrukt door indrukking diameter, wat intuïtief en handig is. Echter, het is niet geschikt voor stalen pijpen met hard of dun staal.

De binnenen buitenoppervlakken van stalen pijpen moeten vrij zijn van scheuren, plooien crasing, scheuren, rolplooien, delamines en schuren. Deze defecten moeten volledig worden verwijderd (met uitzondering van de buizen voor bewerking). Na verwijdering mogen de wanddikte en de buitendiameter de negatieve afwijking niet overschrijden. Andere kleine oppervlakteafwijkingen die de toegestane negatieve afwijking niet overschrijden, mogen niet worden verwijderd.

Rockwell hardheid de Rockwell hardheid test van roestvrij staal pijp is hetzelfde als Brinell hardheid test. Het verschil is dat het meet de diepte van indrukking. Rockwell hardheid test wordt op dit moment op grote schaal gebruikt en HRC is de tweede enkel aan Brinell hardheid Hb in staalpijp normen. Rockwell hardheid kan worden gebruikt om metalen materialen te meten van zeer zacht tot zeer hard, die het nadeel van Brinell methode maakt, Het is eenvoudiger dan Brinell methode en kan de hardheidswaarde direct uit de wijzerplaat van de hardheidsmachine lezen. Echter,Cobh.Pijp van roestvrij staal, vanwege zijn kleine indrukking, is de hardheidswaarde niet zo nauwkeurig als Brinell methode.

Cobh.Welding van roestvrij stalen buizen argon booglassen roestvrij staal pijp: het is nodig om diepe penetratie, geen oxide insluiting, en de warmte getroffen zone kan zo klein mogelijk zijn. Argon booglassen onderhouden door wolfraam inert gas heeft een goede naleving, hoge lasse kwaliteit en goede penetratie functie. Zijn grondstoffen worden op grote schaal gebruikt in de chemische, nucleaire en voedselindustrie.

;- Ferromagnetisme als gevolg van m-transformatie wordt in gebruik genomen (zoals in instrumentonderdelen).

Pas de verhouding van de austenite vormende elementen aan ferrietvormende elementen in het staal om het een austenite +-ferrietstructuur met twee fases te maken, waarin ferriet voor % %. Deze duale fase structuur is niet gemakkelijk om intergranulaire corrosie te produceren.