[hp709HP180518493]Binkhe., koolstofconstructiestaal: q-a, q-a en], middot; FQ-B,Q-B· F,Q-A,Q-A· F,Q-B,Q-B· F. Q-c gewoon kool

Coil gelaste pijp bedrijf!

product categorie
Coil gelaste pijp bedrijf! > Productcentrum > Binkhe.45_; gelaste stalen pijpWat zijn de grondstoffen en toepassingen?
Binkhe.45_; gelaste stalen pijpWat zijn de grondstoffen en toepassingen?
  • Product:Binkhe.45_; gelaste stalen pijpWat zijn de grondstoffen en toepassingen?
  • Merk:11
  • Keer bekeken:239
  • stuksprijs:Bespreekbaar
  • Minimum bestelhoeveelheid:
  • Totaal aanbod:
  • Bezorgings periode:Vanaf de datum waarop de koper betaalt Binnen enkele dagen verzonden
  • Geldig tot:effectief op lange termijn
  • vrijgavetijd:
  • Korte omschrijving:Binkhe., koolstofconstructiestaal: q-a, q-a en], middot; FQ-B,Q-B· F,Q-A,Q-A· F,Q-B,Q-B· F. Q-c gewoon kool
  • 详细信息

    koolstofconstructiestaal: q-a, q-a en], middot; FQ-B,Q-B· F,Q-A,Q-A· F,Q-B,Q-B· F. Q-c gewoon koolstofstaal: B BF byf B BF byf aay af ayf A ay AF ayf hoogwaardig koolstofstaal: versnellingsstaal laaggelegeerd constructiestaal staal: mn Mn mn ti titi speciale stalen platen worden opgestapeld in de open lucht om te voorkomen dat regen stalen platen veroorzaakt. Bij herhaalde druk vormt de opgerolde pijp een breuklijn.

    Om de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spray merken, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.

    Binkhe.Tijdens het polijstproces zal een dikke laag ijzer, nikkel en andere onzuiverheden worden afgezet op het oppervlak van de kathode loodplaat, die de geleidbaarheid van het kathodeoppervlak van de stalen spoelbuis zal be ïnvloeden, wat resulteert in de vermindering van de stroom, de negatieve verwijdering van het gepolijst oppervlak, en de polijstkwaliteit ernstig zal beïnvloeden. Daarom moeten de afzettingen op de kathodeplaat op tijd worden verwijderd. Soms wordt een harde dikke folie gevormd, die alleen kan worden verwijderd door kloppen, en vervolgens gewassen schoon, zodat wordt gegarandeerd waarom er twee longitudinale lassen in dezelfde pijp sectie?

    Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

    Makatifrance.kgmHet voornaamste doel van voorverwarming is het verminderen van de koelsnelheid van gelaste gewrichten en prehittetemperatuur. Zoals uit de tabel kan worden gezien kan voorverwarming de koelsnelheid verminderen, maar heeft in principe geen invloed op de tijd die wordt besteed bij hoge temperatuur, wat ideaal is. Daarom is bij het lassen van dikke wandspoelen met verharding de belangrijkste technische maatregel om de koelsnelheid en de verhardingstendens te verminderen eerder voorverwarming dan verhoging van de lijnenergie. Plasmasnijden van dikke wandspoelpijp is effectiever dan het snijden in gas

    Gas en andere projecten.

    Er zij op gewezen dat het in de praktijk moeilijk is om het ideale aandeel van metaalzand en metalen bal in het spoelmiddel te bereiken, omdat het harde en broze metaalzand een hogere snelheid heeft dan de metalen bal. Daarom moet het mengsel continu worden bemonsterd en moeten de gemengde spoelingen worden getest. Volgens de deeltjesgrootteverdeling wordt het nieuwe spoelmiddel toegevoegd aan de schoonmaakmachine, en de hoeveelheid metaalzand is meestal hetzelfde in het nieuwe spoelmiddel.


    Binkhe.45_; gelaste stalen pijpWat zijn de grondstoffen en toepassingen?



    In feite wordt de bovengrens van de opgerolde pijp bijna veroorzaakt door de schaarse schaal van ijzeroxide op het oppervlak van de stalen plaat. In het algemeen kunnen we de volgende preventiemethoden toepassen.

    Hoe wordt de sterkte van de dikke wand opgerolde pijp gespecificeerd?

    De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Het is verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, rolpijp, pijp met diepe waterpomp, autopijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van of meer en een wanddikte van -mm. Het materiaal omvat voornamelijk q q ;, mangaan capaciteit,Binkhe.Q460b rechte naad gelaste buis, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t-, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemicaliën, aardgas transport,Binkhe.Q345B grootdiameter spoel, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

    KwaliteitsaanbevelingAls de diameter van de klant bijzonder groot is, is het moeilijk voor de algemene machines en apparatuur, dus is het noodzakelijk om opgerolde buizen te gebruiken. Eerst, na het walsen van de stalen plaat, dan lassen de twee gewalste stalen buizen. Het lassen wordt ook T-lassen genoemd. Soms, de grote diameter van de dikke muur rechte naad staal moet rollen en lassen van de twee stalen platen, Daarom kunnen er twee lassen op een leiding lichaam, ook wel bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spoelen pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is het in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de kwaliteit van het lassen. De kwaliteit van het lassen bepaalt direct de kwaliteit van het product, wat de belangrijkste stap is in de dikke wandrolpijp. Het is geschikt voor kolommen voor stalen constructies zoals gebouwen, bruggen, dammen en offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen.

    Wat is het mangaan gehalte van rechte naad opgerolde pijp? Het materiaal van rechte naad opgerolde pijp en een passende hoeveelheid mangaan kan de koudbrosheid van stalen stalen stalen stalen stalen stalen stalen stalen staal aanzienlijk verbeteren, de trekkracht en trekkracht verhogen, de plasticiteit en de impacttaaiheid verminderen en niet te groot zijn; mangaan heeft een effect op de verwijdering van schadelijke elementen zuurstof in staal; MN kan ook worden gebruikt om een hoog smeltpunt te synthetiseren (ongeveer /;, veel hoger dan de algemene verwerkingstemperatuur van staal), dat op hoge temperatuur is in staal zodat het schadelijk effect van zwavel kan verminderen en tot warme verwerking van staal kan leiden. Sulfur gebarsten ^ Idquo; Hot crisp ^ rdquo; Het fenomeen is afgenomen.

    De afstand tussen de twee lengteartikelen van de spoelgroep moet groter zijn dan mm. De buitenste wand van de branchleiding moet longitudinaal zijn, brug hydraulisch, roller, enz.

    Focus op ontwikkelingElektrische fusie-aansluiting: wanneer de hulpstukken van de leidingen de fabriek verlaten, wordt de weerstand draad in de leidingen begraven om de hulpstukken voor elektrische fusie-pijp te maken. Op de bouwplaats moet alleen de stekker van het speciale lasseringsinstrument en de aansluiting van de leidingen worden aangesloten. De binnenkant van de hulpstukken smelt het buitenste plastic van de hulpstukken en het binnenste plastic van de leidingen om een betrouwbare verbinding te vormen, en combineert de timing zoals de speciale digitale tijdhouder en het installatiegat.

    De elektrische contactdrukmeter wordt gebruikt om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband te drukken om het soepele transport van stripstaal te waarborgen.

    Dikke wandspoelpijp is meestal hoger dan dn. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. Waarom gebeurt dit vooral door problemen met grondstoffen en apparatuur? De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector. De longitudinale lasse op hetzelfde cilindrische deel van de opgerolde pijp mag niet groter zijn dan . Wanneer de spoelpijp is gelast, worden de overeenkomstige delen doorgespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de binnenverzegeling, wordt het lassen van het onderste zegel uitgevoerd. Het oppervlak van de printplaat moet worden beschermd tegen beschadiging tijdens de rolbehandeling van de buis.

    Binkhe.Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

    Kortom, de gebruiksstandaard van spiraalvormige stalen pijp is zeer belangrijk en de bovenstaande punten kunnen redelijkerwijs worden uitgelegd. Voor de informatie van onze gewalste stalen pijp, laten we vandaag gewoon zoveel zeggen. Als je het nodig hebt, kun je direct onze fabrikant raadplegen.

    De belangrijkste materialen zijn qq,Binkhe.Q345B Grote diameter dikke wand gelaste pijp, cimo en cimo, en de productnormen zijn GB /t-, GB /t-, enz. Continue pijp wordt op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, aardgas transmissie, stapel rijden, stedelijke watervoorziening, warmtetoevoer, gasvoorziening en andere projecten.