[hp709HP180518493]De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan mm, en de buitenste diameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, geribd en defect detectie on

Coil gelaste pijp bedrijf!

categorieën nieuws
Coil gelaste pijp bedrijf! > nieuws centrum > New Kingston.45_; dikke wandspoelpijpStabiele prijs
New Kingston.45_; dikke wandspoelpijpStabiele prijs
vrijgavetijd:2022-06-26   Keer bekeken:340   Terug naar lijst

De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan mm, en de buitenste diameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, rol, enz.

De wanddikte van de warmspoel dikke wand continue pijp is over het algemeen groter dan mm, en het bereik van de buitendiameter is -mm. Warmgewalst dikke continue wandpijp wordt gewalst, gelast, gevormd, versterkt, gedetecteerd en geleverd onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte zeer speciaal en heeft secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. De belangrijkste reden is dat de warmgewalste dikke wandcontinue leiding de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warm gewalst dikke wand continue pijp zijn lange verwerkingstijd en hoge kosten. Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulisch, brug rol, enz. Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandcontinue pijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enzovoort. De dikke wandspoel wordt gelast door buigen van stalen plaat of stalen strip. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Het kan worden onderverdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstof blazen gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diep waterpomppijp, automobielpijp, transformatoren pijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste speciale pijp en spiraalgelaste gelaste buis. Het is een speciaal productbedrijf dat onderzoek, ontwikkeling en service integreert. Het is al lang gespecialiseerd in warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandwandwandwandrolpijp, dikke wandwandwandwandwandwandwandwandwandwandleiding, stalen behuizing en walspijp fabriek. Continu is toegewijd aan het produceren van alle soorten van circumferentiële naad en longitudinale circumferentiële continue pijp en Pensioen, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele rollend materieel. De functie van de parameters van de spoel gelaste stalen buizen wordt verbeterd met %, die het gat vult dat niet kan worden geproduceerd door traditionele rolapparatuur. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. De belangrijkste materialen zijn q q Mn, GB /t-, enz. de producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, aardgas transmissie, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

New Kingston.Uitvoerend standaard voor het afronden van stalen plaat: structurele buis gb- vloeistof buis gb- low and medium presse boiler tube gb- hoge druk boiler buis GB- speciale buis voor chemische meststoffen GB - aardoliekraken buis gb- stalen plaat rounding proces: tube &m blanco mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Peel &mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verwarming] mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Grinning &mdash& mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Hoofd van het lassen mdash; Cold drawing ^ mdash& mdash; mdash; mdash; Kiezen en passivatie mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Cold rolling &mdash& mdash; Degreering &mdash& mdash; Cutting head], mdash& mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Intern polijsten &mdash& mdash; Extern polijsten mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Identificatie $mdash& mdash; Inspectie van de procesflow van de verpakkingen van afgewerkte producten industriële pijp ^ mdash& mdash; Peel &mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verwarming], mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Hergebruik van paddestoelen mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Hoofd van het lassen mdash; Cold drawing ^ mdash& mdash; Behandeling van oplossingen mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Kiezen en passivatie mdash; Formule van het rolgewicht van de stalen plaat: [(buitenste diameter wanddikte) * wanddikte]* . = kg /M (gewicht per meter)

Dikke wandspoelpijp is meestal hoger dan dn. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. Waarom gebeurt dit vooral door problemen met grondstoffen en apparatuur? De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector. De longitudinale lasse op hetzelfde cilindrische deel van de opgerolde pijp mag niet groter zijn dan . Wanneer de spoelpijp is gelast,New Kingston.45_; dikke wand gelaste buis met grote diameter, worden de overeenkomstige delen doorgespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de binnenverzegeling, wordt het lassen van het onderste zegel uitgevoerd. Het oppervlak van de printplaat moet worden beschermd tegen beschadiging tijdens de rolbehandeling van de buis.

Dizangue.Als de deeltjesgrootte van de rechte naad opgerolde pijp te klein is, zullen de hechting en de impactkracht van de coating worden verminderd. Voor ernstige interne pitting corrosie, kan het niet alleen vertrouwen op de sterke impact van grote deeltjes spoelmiddel, maar ook verwijderen corrosieproducten met kleine deeltjes. Redelijke verhouding ontwerp kan niet alleen de snelheid van de pijpleiding en sproei (propeller) spoelmiddel vertragen. Draag en scheur, en de snelheid van spoelmiddel kan sterk worden verbeterd. Over het algemeen is de deeltjesgrootte van metaaldeeltjes --mm, en de deeltjesgrootte van metaalzand is --mm, waarvan --mm een gemeenschappelijk bestanddeel is. De zandschot verhouding is meestal tot .

Diameter van gewalste stalen pijp: soms is de diameter van het vraagplan anders dan die van de leverancier.

Hoog. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, brug, rol, enz.


New Kingston.45_; dikke wandspoelpijpStabiele prijs



Wat is het mangaan gehalte van rechte naad opgerolde pijp? Het materiaal van rechte naad opgerolde pijp en een passende hoeveelheid mangaan kan de koudbrosheid van stalen stalen stalen stalen stalen stalen stalen stalen staal aanzienlijk verbeteren, veel hoger dan de algemene verwerkingstemperatuur van staal) de plasticiteit en de impacttaaiheid verminderen en niet te groot zijn; mangaan heeft een effect op de verwijdering van schadelijke elementen zuurstof in staal; MN kan ook worden gebruikt om een hoog smeltpunt te synthetiseren (ongeveer /;, dat op hoge temperatuur is in staal, zodat het schadelijk effect van zwavel kan verminderen en tot warme verwerking van staal kan leiden. Sulfur gebarsten ^ Idquo; Hot crisp ^ rdquo; Het fenomeen is afgenomen.

Zowel interne lassen als externe lassen nemen de Amerikaanse Lincoln Electric lasmachine aan voor één draad of dubbeldraadlassen met boog, en een dikke wandspoelpijp met grote diameter, om een stabiele lasspecificatie te verkrijgen.

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals ^ deg; Elleboog,New Kingston.45_; een haspel met grote diameter, die de kromming kan berekenen om de -DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

VerpakkingsstrategieLage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.

De dikte van de dikke wand opgerolde pijp is over het algemeen groter dan mm, en het bereik van de buitendiameter is -mm. De dikke wand opgerolde pijp wordt gewalst onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat Welding, vorming, rib, detectie van defecten, fabriek. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp mm en is de buitendiameter -


New Kingston.45_; dikke wandspoelpijpStabiele prijs



De grootte van de lassen heeft een grote invloed op de kwaliteit van de gewalste stalen pijp. De grootte van de lassen omvat voornamelijk parameters voor het lassen, de vorm van de lasdraad en de positie parameters, de fluxstroom het verloop van het proces en de lassering.

Voorschriften voor installatieDikke wandspoelpijp is meestal hoger dan dn. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. Waarom gebeurt dit vooral door problemen met grondstoffen en apparatuur? De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector. De longitudinale lasse op hetzelfde cilindrische deel van de opgerolde pijp mag niet groter zijn dan . Wanneer de spoelpijp is gelast, worden de overeenkomstige delen doorgespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de binnenverzegeling, wordt het lassen van het onderste zegel uitgevoerd. Het oppervlak van de printplaat moet worden beschermd tegen beschadiging tijdens de rolbehandeling van de buis.

Het principe van de meting van de lengte van de encoder is het installeren van een encoder a an de oliecilinder, de oliecilinder duwt de gelaste stalen pijp om op de walstafel te bewegen, en een reeks fotoelektrische schakelaars met gelijke afstand worden aan de andere kant geïnstalleerd. Wanneer de stalen pijp door de oliecilinder wordt geduwd en de pijp de fotoelektrische schakelaar raakt, kan de afstand van de oliecilinder worden omgerekend van de geregistreerde codering, zodat de lengte van de stalen pijp kan worden berekend.

Wanneer de nominale diameter groter is dan of gelijk is aan mm, wordt ruglassen in de pijp uitgevoerd.

New Kingston. koolstofconstructiestaal: q-a,New Kingston.Q550b gelaste pijp, q-a en], middot; F,Q-B,Q-B· F,Q-A,Q-A· F,Q-B,Q-B· F. Q-c gewoon koolstofstaal: B BF byf B BF byf aay af ayf A ay AF ayf hoogwaardig koolstofstaal: --versnellingssteel staal laaggelegeerd constructiestaal staal: mn Mn mn ti ti voor bijzondere doeleinden is stalen plaat gemaakt. Lange termijn spoel, QB, QB-spoel, QB, grote spoel, dikke, dikke spoel, dikke stalen Mn spoel, met prijsvoordelen en kwaliteit! Dikke wandspoel kan worden verdeeld in twee soorten: warmspoel en dikke wandspoel.

Als de diameter van de klant bijzonder groot is, is het moeilijk voor de algemene machines en apparatuur, dus is het noodzakelijk om opgerolde buizen te gebruiken. Eerst na het walsen van de stalen plaat, dan lassen de twee gewalste stalen buizen. Het lassen wordt ook T-lassen genoemd. Soms, de grote diameter van de dikke muur, rechte naad staal moet rollen en lassen van de twee stalen platen, Daarom kunnen er twee lassen op een leiding lichaam, ook wel bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spoelen pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is het in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de kwaliteit van het lassen. De kwaliteit van het lassen bepaalt direct de kwaliteit van het product, wat de belangrijkste stap is in de dikke wandrolpijp. Het is geschikt voor kolommen voor stalen constructies zoals gebouwen, bruggen, dammen en offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen.

Verwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan mm.