[hp709HP180518493]Het snijden van vlammen en plasma worden vaak gebruikt voor het verbleken van bladmetaal in onze fabriek. De gebruikte apparatuur omvat handmatige snijmachine, kopieermachine, semi-automatische snij

Coil gelaste pijp bedrijf!

categorieën nieuws
Coil gelaste pijp bedrijf! > nieuws centrum > Jamaica.45_; dikke gelaste wandWat zijn de industriële voordelen?
Jamaica.45_; dikke gelaste wandWat zijn de industriële voordelen?
vrijgavetijd:2022-06-26   Keer bekeken:567   Terug naar lijst

Het snijden van vlammen en plasma worden vaak gebruikt voor het verbleken van bladmetaal in onze fabriek. De gebruikte apparatuur omvat handmatige snijmachine, kopieermachine, semi-automatische snijmachine en NC-snijmachine. Handmatige deklaag is willekeurig groot in vergelijking met andere delen Flexibel en handig, is geen speciale ondersteunende snijapparatuur nodig.

Het proces van verhitting van de hele dikke wandspoel of lassering voor het lassen heet voorverwarming. Voor het staal met een hoge lassterkte, heeft het een verhardingstendens,Jamaica.Q355b grootdiameter spoel, materiaal, met name een goede thermische geleiding, lassen en grote dikte. Wanneer de omgevingstemperatuur rond het lasgebied te laag is, is het noodzakelijk om het lassen vóór het lassen te verwarmen.

Jamaica.Het gebruiksmodel overwint de moeilijkheden van het grote volume van de stalen pijp de complexe productielocatie en het onvermogen om het platform onder de stalen pijp te ondersteunen. De meetnauwkeurigheid ligt binnen de ^ plusmn;; Binnen mm is de nauwkeurigheid van de herhaling ^ amp; amp; amp; de afscherming ; mm-dissel ; Dikke wandcontinue pijp is gemaakt van stalen plaat, die is verdeeld in continue pijp en warmgewalste dikke wandpijp.

Warmgewalste stalen pijp is een soort dikke stalen pijp die is gewalst onder de voorwaarde dat de stalen plaat wordt verwarmd.

MarokkoNa het duwen, de ellebogen moeten worden gevormd in deze warme toestand, omdat sommige ellebogen zal worden vervormd na onjuiste hantering, die niet is toegestaan. Bovendien is de buitenste diameter van het front meestal groot en gevormd door de matrijs. De vormdood is eigenlijk een pers. Het moet een set vormen hebben, twee semi-bogen, een aan elke kant. De buitenste diameter na de vorming bereikt de grootte van het eindproduct.

mm stalen pijp elleboog gedetailleerde inleiding tot de elleboog: ten eerste het materiaal is warm geduwd, de pusher is een hoorn-vormige kern of mandrel de mandael is verdikt en verdikt, en er is een gebogen frame aan de achterkant om de mandrel te herstellen. Er staat een auto in het midden. Sommige auto"s worden hydraulisch aangedreven, andere worden aangedreven door mechanische transmissie, dat wil zeggen schroefaandrijving, en dan duwt de auto vooruit, en de auto duwt de pijpleiding langs de kern. De staaf beweegt vooruit, er is een inductie spoel buiten de mandel, de buis wordt verhit en verhit, en dan duwt de trolley de buis naar beneden en verwerkt een.

De lasspanning omdat de lasboog conisch is, en de lasspanning direct invloed heeft op de lengte van de boog. Het productieproces van koudgewalste staalpijp is over het algemeen complexer dan het warm walsen. De afmetingen van de rol van de rol moeten eerst voor de buis worden uitgevoerd. Als het oppervlak niet op de scheur reageert, moet de ronde pijp worden gesneden door de snijmachine om de blanco met ongeveer meters te snijden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. Met de toename van de lasspanning neemt de booglengte toe, breidt het zich uit, breidt de pool zich uit en wordt een bredere lasformatie verkregen. Als het lassen in een horizontale positie wordt uitgevoerd, zal het alleen de breedte van het lassen veranderen zonder de overgang van de rand van het lassen te beïnvloeden. Echter, de externe lassen van spiraalgelaste pijp wordt uitgevoerd op de helling en het gesmolten gelast metaal zal lateraal stromen onder de werking van de zwaartekracht. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van warmgewalste stalen pijpen, dikke dikke wandspoelingen, dikke wand rechte naadspoelen, stalen hulzen en kwaliteitsborging van de walserij van pijpen. Nieuwe en oude klanten zijn welkom om te raadplegen tijdens de preferentiële activiteiten. Het kan worden gezien dat hoe groter de lasspanning is, hoe groter de gesmolten poel is, hoe ernstiger de trend van de laterale stroom van gelast metaal zal zijn, wat uiteindelijk zal leiden tot de schuine stroom van gelast metaal.


Jamaica.45_; dikke gelaste wandWat zijn de industriële voordelen?



De apparatuur van vandaag is dubbelzijdig met booglassen, want het spreekt voor zich dat hier dubbelzijdige lassen nodig zijn.

Rolling circle: de stalen plaat verwarmd tot ~ ~ ~ met een warmwalsmachine wordt gerold om een stalen plaat te vormen. De gemeenschappelijke legeringen voor de walspijp van stalen plaat omvatten: metaalintermetalle legering, legering waarin elk bestanddeel een verbinding vormt met elkaar, zoals messing (= bèta;* messing;* gammast;* en "-silepsnem;* Brass) samengesteld uit koper en zink, enz.

Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter het rollen van QB, het rollen van dikke wandpijp, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan .

productieDe lengte van het deel: , verdeel het in -gelijke delen, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: , .

Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.

Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandrolpijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip door buigen en dan lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. De rolleiding streeft naar de productie van alle soorten rolpijpen en stalen penstocks met de omtrek van de naad en de longitudinale ring, en wordt hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele walsinstallaties. De functie van het verbeteren van de parameters van de wals- en lasinstallaties voor stalen buizen met % vult het gat dat de oorspronkelijke traditionele walsapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. Materialen omvatten voornamelijk q q #, mangaan, mangaan capaciteit, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het vervoer van aardgas,Jamaica.Q460b dikke wand opgerolde pijp, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.


Jamaica.45_; dikke gelaste wandWat zijn de industriële voordelen?



staalproducten.

AgentIn het algemeen is de warmspoelleiding vooral gericht op de productie van alle soorten van de omtrek- en longitudinale ringspoelen en stalen penstocks. Zij wordt hervormd op basis van traditionele spoelapparatuur en soortgelijke specificaties en modellen, zodat alle parameters van de warmspoelpijp kunnen worden verbeterd, waardoor de kloof wordt gedicht die de oorspronkelijke traditionele spoel-installatie niet kan produceren. Bovendien heeft de warmspoelleiding, wat de verwerkingstechniek betreft, aandacht nodig. De volgende zaken zijn nodig: voor de verwerking moet de warmspoelleiding vertrouwd zijn met de technische eisen van papier, procesmateriaaleigenschappen en andere verwante aspecten, een geschikte warmspoelmachine selecteren, bepalen of de koudspoel, de warmspoel of de warmspoel, en daarna werken.

De elektrische contactdrukmeter wordt gebruikt om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband te drukken om het soepele transport van stripstaal te waarborgen.

Circumferentiële afwijking van de spoelpijp, de verwerking van de pijpgroef en het koppelstel: wanneer de wanddikte van de pijp minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De lange termijn levering van warmgewalste stalen buizen, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek heeft complete producten en uitstekende kwaliteit; De prijs is gunstig. De longitudinale lasse van de wikkelpijp met hetzelfde cilindervormig deel mag niet groter zijn dan de afstand tussen twee lengteartikelen mag niet kleiner zijn dan mm. De booglengte van de kalibratie van de wikkelpijp moet / ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen de sjabloon en de pijp. Laat me de stalen plaat productie standaardwikkelingspijp introduceren. Tijdens het wikkelingsproces moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

Jamaica.De schuiving van het achterwerk van spiraalvormige leiding mag niet groter zijn dan % van de wanddikte en mag niet groter zijn dan mm. Butt joint van twee pijpen met een kleine aangrenzende afwijking waarde.

Echter, de nadelen van handmatige snijden en snijden zijn ook duidelijk,Jamaica.Q235B dikke wand opgerolde buis, en de kwaliteit van de incisie is zeer slecht Grote grootte fout Er is een groot afval van materialen Het nabehandelingsproces heeft een grote verwerkingscapaciteit en slechte arbeidsomstandigheden. Het snijden met een vormmachine kan de kwaliteit van het werkstuk aanzienlijk verbeteren, maar het werkstuk moet vooraf bewerkt worden. Het is niet geschikt voor het verbloemen van één chip, kleine partij en groot werkstuk. Hoewel de semi-automatische snijmachine de arbeidsintensiteit vermindert, is zijn functie eenvoudig en is alleen geschikt voor het snijden van twee vormen. Door de lage kosten van de apparatuur is het snijden in het voorgaande eenvoudig te bedienen in vergelijking met het CNC-snijden. Eenvoudig te bedienen, dus zelfs in sommige grote ondernemingen wordt het nog steeds op grote schaal gebruikt in kleine en middelgrote ondernemingen.

Het pijpvolume is enorm, de productielocatie is complex, en de meting kan niet door de onderste draagbank van de stalen pijp. Deze operatie is handig en de meetnauwkeurigheid ligt binnen && plusmn; Binnen mm, herhaling nauwkeurigheid ≤ mm-dissel ; Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wandspoelpijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.