[hp709HP180518493]Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducte

Coil gelaste pijp bedrijf!

categorieën nieuws
Coil gelaste pijp bedrijf! > nieuws centrum > Tela.kgm16Mn dikke wand opgerolde pijpVerpakkings- en verwerkingstechnologie
Tela.kgm16Mn dikke wand opgerolde pijpVerpakkings- en verwerkingstechnologie
vrijgavetijd:2022-06-22   Keer bekeken:434   Terug naar lijst

Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.

Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worden verdeeld. Het is de eerste ronde fase: de sectorblokken worden geopend totdat alle sectorblokken de stalen pijp bereiken. Op dit moment is de straal van elk punt in de stalen pijp bijna hetzelfde binnen het stappenbereik en is de stalen pijp voorradig afgerond. De tweede fase is de nominale binnendiameter: de sector begint de bewegingssnelheid van de voorste positie te verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.

Tela.kgmFabrikanten met meer productie en verwerking kunnen kiezen voor Fangyuan staal verwerking, Jinsong staal verwerking, enz. in Xiaobanqiao staalhandel, of het nu beperkt is, technologie of locatie gebied, en het heeft een goede reputatie. Het is een goede keuze voor uw staalproductie.

In het productieproces heeft de warmgewalste stalen pijp geen grondstoffen, d.w.z. de mechanische eigenschappen van een dikke wandplaat. Op deze manier wordt de stalen plaat eerst verhit en daarna gewalst, waardoor de stalen plaat onder grote omstandigheden wordt zachter gemaakt, hetgeen de kwaliteit van het materiaal niet zal beïnvloeden, noch de eigenschappen zoals sterkte, opbrengst en trekkracht zal aantasten. Voor de wanddikte die niet kan worden bereikt door koudgewalste stalen pijp, worden de specificatie en model van dikke wandstalen pijp toegevoegd.

Gilbert.Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

Dik opgerolde buizen hebben soms twee lassen. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan problemen met grondstoffen en apparatuur verwerking problemen. De door de klant vereiste breedte van de gelaste pijp wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen zich voordoet. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, hydraulische druk, brug, rol, enz. amp; amp; quota; Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandspoel de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Kwaliteitsafdeling Het bewerken van het lasproces en het type gelaste pijp dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip na buigen en daarna lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van inspectie standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel is het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp, gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste leiding, stationaire leiding, diepe waterpomp pijp, autobuis, transformator pijp,Tela.kgmQ550b gelaste stalen pijp, elektrische lassering van dunne-wandleiding, elektrische lassering van bijzondere vorm pijp en spiraalvormige gelaste pijp spoel,Tela.kgmQ235B gelaste stalen pijp, QB, QB-spoel, dunne-wandspoel met grote diameter, dikke wand, roestvrij stalen spoel, L en Mn.

Het toont grote voordelen bij het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.


Tela.kgm16Mn dikke wand opgerolde pijpVerpakkings- en verwerkingstechnologie



Deze meetmethode overwint het probleem van staal

Ruim de werkplek op en elimineer onveilige factoren.

Over het algemeen is de wanddikte van de gewalste pijp mm en de buitendiameter -mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, gebotteld en gerold direct van de stalen plaat. Het heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De gewalste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor warmdikke wandspoelen zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van de warmgewalste dikke wand is over het algemeen groter dan mm en de buitendiameter is -mm. De rolde rolde rolde rolde plaat wordt voornamelijk gebruikt voor warmgewalst wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Warmgewalste dikke wandspoelen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug roltafel, enz.

verpakking koolstofconstructiestaal: q-a, q-a en], middot; F,Q-B,Q-B· F,Q-A,Q-A· F,Q-B· F. Q-c gewoon koolstofstaal: B BF byf B BF byf aay af ayf A ay AF ayf hoogwaardig koolstofstaal: --versnellingssteel staal laaggelegeerd constructiestaal staal: mn Mn mn ti ti voor bijzondere doeleinden is stalen plaat gemaakt. Lange termijn spoel, QB, QB-spoel,Tela.kgmQ235B met een grote diameter, QB, grote spoel, dikke, dikke spoel, dikke stalen Mn spoel, oude merken, met prijsvoordelen en kwaliteit! Dikke wandspoel kan worden verdeeld in twee soorten: warmspoel en dikke wandspoel.

Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

De tweede fase heet de complexe compensatiefase, d.w.z. de sector van de opgerolde pijp zal zijn snelheid geleidelijk verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de stalen pijp vóór het door het ontwerp vereiste complex. De tweede fase is de stand van de druk en de stabiliteit: het sectorblok blijft stilstaan bij de binnenomtrek van de stalen pijp voor de assemblage, namelijk de door de apparatuur vereiste stand- en stabiliteitsfase.


Tela.kgm16Mn dikke wand opgerolde pijpVerpakkings- en verwerkingstechnologie



Het snijden van vlammen en plasma worden vaak gebruikt voor het verbleken van bladmetaal in onze fabriek. De gebruikte apparatuur omvat handmatige snijmachine, kopieermachine semi-automatische snijmachine en NC-snijmachine. Handmatige deklaag is willekeurig groot in vergelijking met andere delen Flexibel en handig, is geen speciale ondersteunende snijapparatuur nodig.

Uitvoerende normDe afstand tussen de twee lengteartikelen van de spoelgroep moet groter zijn dan mm. De buitenste wand van de branchleiding moet longitudinaal zijn, en de omtrek van het lassen mag niet korter zijn dan mm.

Ruim de werkplek op en elimineer onveilige factoren.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp mm en is de buitendiameter -

Tela.kgmElektrische fusie-aansluiting: wanneer de hulpstukken van de leidingen de fabriek verlaten, wordt de weerstand draad in de leidingen begraven om de hulpstukken voor elektrische fusie-pijp te maken. Op de bouwplaats moet alleen de stekker van het speciale lasseringsinstrument en de aansluiting van de leidingen worden aangesloten. De binnenkant van de hulpstukken smelt het buitenste plastic van de hulpstukken en het binnenste plastic van de leidingen om een betrouwbare verbinding te vormen, en combineert de timing zoals de speciale digitale tijdhouder en het installatiegat.

De producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie de chemische industrie, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening het vervoer van aardgas, verwarming, en het bereik van de buitendiameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, versterkt, fout gedetecteerd en geleverd onder de toestand van de verwarming van stalen platen. Soms heeft de wand met speciale dikte secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine tolerantie van de buitendiameter en een uniforme wanddikte. Het belangrijkste is dat de warmgewalste dikke wandkwaliteit de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warmgewalst dikke wandspoel zijn lange verwerkingstijd en de diameter van dikke wandspoel is over het algemeen boven dn.

Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector.