[hp632HP195506591]Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de ini

Installeer een koud opslagbedrijf!

categorieën nieuws
Installeer een koud opslagbedrijf! > nieuws centrum > El pugruso.kgmWelke koude opslag is geïnstalleerdvraag
El pugruso.kgmWelke koude opslag is geïnstalleerdvraag
vrijgavetijd:2022-06-20   Keer bekeken:322   Terug naar lijst

Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.

De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.

El pugruso.kgmDe waarden van de verschillende beschermingsmiddelen van de eenheid zijn door de fabriek aangepast. Gebruikers mogen deze niet wijzigen naar eigen goeddunken.

Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur,El pugruso.kgmHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslag,El pugruso.kgmProfessionele koelinstallatie, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

Dragazi Khan.Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.

De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur, maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.

De apparatuur die in het pakhuis moet worden geïnstalleerd en in het pakhuis moet worden geplaatst of in een passende plaats in het pakhuis worden geplaatst; De wandloods moet vanaf de hoek van het opslaglichaam worden geïnstalleerd en het professionele koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden gebouwd. Het koelhuis voor de fruitteelt en het medisch koelpakhuis moeten hoge druk hebben, goede waterdichte prestaties, brand en hoge temperatuurbestendigheid sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. De hoek moet tijdelijk worden bevestigd met . kleur plaat staal; Bij het installeren van elk wandpaneel, gelijkmatig twee lagen schuimmateriaal op het gezamenlijke oppervlak van mannelijke en vrouwelijke groef aanbrengen en een laag schuimmateriaal aanbrengen bij het installeren van polystyreen wandpaneel. De deklaag moet uniform en continu zijn; Nadat het behang is geïnstalleerd, trek klinknagels aan de schoot van de interne en externe stalen platen van de twee wallen voor verbinding en fixatie, en de klinknagels afstand in het magazijn moet mm zijn; Bij het aansluiten van de bibliotheekplaat in de vorm van een excentrieke haak moet de excentrieke haak eenmaal worden losgemaakt voordat de installatie wordt geïnstalleerd om een betrouwbare vergrendeling tijdens de installatie te garanderen.


El pugruso.kgmWelke koude opslag is geïnstalleerdvraag



De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^; maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.

Deze hoogwaardige CA-bibliotheek wil niet alleen een bepaald effect in het gebruik, maar wil ook dat de hete lucht ventilator het energieverbruik in gebruik verminderen. Elke klant wil een beter rendement met minder investeringen. Daarom zal ik vandaag introduceren hoe de CA-bibliotheek energie-besparende effect kan bereiken.

Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.

StatistiekenOntwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.

Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?

Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.


El pugruso.kgmWelke koude opslag is geïnstalleerdvraag



Er zijn vele toepassingsscenario"s van koude opslag, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?

Online raadplegingDe apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.

De afstand tussen de koelventilator en de opslagplaat moet groter zijn dan de dikte van de koelventilator.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

El pugruso.kgmDeze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.