[hp256HP158312377]Jamaica., en wanneer de eisen van hoge kwaliteit van de onderdelen de ontwikkeling van matrijzen vereisen, moet de richting worde

Naadloze vierkante buis bedrijf!

product categorie
Naadloze vierkante buis bedrijf! > Productcentrum > Jamaica.van gegalvaniseerde pijpenKwalificeerde beproevingsnormen
Jamaica.van gegalvaniseerde pijpenKwalificeerde beproevingsnormen
  • Product:Jamaica.van gegalvaniseerde pijpenKwalificeerde beproevingsnormen
  • Merk:11
  • Keer bekeken:350
  • stuksprijs:Bespreekbaar
  • Minimum bestelhoeveelheid:
  • Totaal aanbod:
  • Bezorgings periode:Vanaf de datum waarop de koper betaalt Binnen enkele dagen verzonden
  • Geldig tot:effectief op lange termijn
  • vrijgavetijd:
  • Korte omschrijving:Jamaica., en wanneer de eisen van hoge kwaliteit van de onderdelen de ontwikkeling van matrijzen vereisen, moet de richting worde
  • 详细信息
    en wanneer de eisen van hoge kwaliteit van de onderdelen de ontwikkeling van matrijzen vereisen, moet de richting worden aangepast aan naadloze vierkante buizen. De vierkante tube fabrikant introduceert de vorming, buiging en buiging van vierkante buizen. Zoals de naam suggereert wordt de buiging compact, en de binnenste en buitenste rollen zijn dubbel met de binnen- en buitenwanden van buizen tijdens de werkelijke buiging. Compact naar de.

    Jamaica.Toepassing van producten van vierkante buizen: voor mechanische apparatuur zonne-energie-apparatuur, stalen structuur, auto-onderdelen,Jamaica.20 gegalvaniseerde pijp, bruggrond, vangrail en interne scheepsstructuur.

    Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.

    Bebar.QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis, koudgetrokken naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie),Jamaica.26 gegalvaniseerde pijp, gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn,Jamaica.JDG warmdip gegalvaniseerde pijp, Q, St-, enz.

    Plasticiteit QB vierkante plasticiteit verwijst naar het vermogen van metaalmaterialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.

    Door de toename van de productie van vierkante buizen, zijn er meer en meer valse en slordige vierkante buizen in de markt. Hoe te onderscheiden van de valse en slordige vierkante buizen? Laat me u enkele punten leren om de valse en slordige vierkante buizen te onderscheiden.


    Jamaica.van gegalvaniseerde pijpenKwalificeerde beproevingsnormen



    Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings, en het metaal bij de buiging zal zich ophopen en dikker, dat is de compressie verdikking effect van lege buiging.

    Met de vooruitgang van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden, en hun toepassingsgebied van het gebruik is duidelijk in toenemende mate waardoor we vele soorten vierkante buizen hebben. Op dit moment, moeten we vierkante buizen redelijk op te slaan. Klanten moeten ook leren om redelijk te regelen bij het opslaan van vierkante buizen. Laten we begrijpen hoe om vierkante buizen correct op te slaan.

    Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, die kan worden beschouwd als DEG van ronde buis tot vierkante buis; Naar ^ deg; de buiging van de hoek, zodat de vervormingshoek ^ theta; Het kan nauwkeurig de vervormingsgraad van hoeken en randen weergeven. In het ontwerpproces, rekening houdend met de invloed van dimensionale nauwkeurigheid en het verharden van metaalbewerking, is de verdeling van de vervormhoek meestal groter aan het begin en in het midden passeren, en dan geleidelijk afneemt. In de pas die direct door boogsnijpunt wordt gevormd, kan het deel van het vulmateriaal van de pijp niet met de pas worden gevuld, zodat de passeerrand anders is dan die van de pijp blanco. Om de dimensionale nauwkeurigheid te waarborgen, moet het filet deel van de pas worden gecorrigeerd en berekend. Daarom heeft deze methode een hogere ontwerpnauwkeurigheid dan andere methoden. Echter door de grote hoeveelheid iteratieve berekening, is deze methode meer geschikt voor pass design door de computer. Als u een frame gebruikt dat zowel horizontaal als verticaal vervormt, behandeld door zandstralen, het schieten of het beitsen, is relatief schoon, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, maar moet het kwaliteitsniveau van de afzuiging worden bereikt.

    Na koudtrekken en veroudering wordt het rendementspunt verbeterd, de trekkracht wordt ook verhoogd en de plasticiteit blijft dalen. Door de vermindering van de interne stress tijdens de veroudering, kan de modulus in principe worden hersteld. Volgens dit principe wordt de koudtrekken of koudtrekken van wapening of een staaldraad met een laag koolstofgehalte vaak op de plaats of de geprefabriceerde onderdeelfabriek uitgevoerd om de rendementssterkte te verbeteren en staal op te slaan.


    Jamaica.van gegalvaniseerde pijpenKwalificeerde beproevingsnormen



    In het proces van lassen voor het vormen van de vierkante buis wordt de vorming voornamelijk aangevuld met het sificatiekader. De grootmachine is over het algemeen een twee grote wals, met inbegrip van horizontaal frame en verticaal rolframe. Op dit moment zijn er vooral twee soorten vierkante pijppassen ontwerp: een is het horizontale frame is ontworpen volgens de doos gat, het frame is een elliptisch gat, en de andere frames zijn ongeveer rechthoekige gaten. De pass sectie is samengesteld uit cirkelvormige boog. Professionele projecten zijn: vierkante pijp, vierkante pijp, naadloze vierkante pijp gegalvaniseerde vierkante pijp, gegalvaniseerde pijp en andere aanverwante bedrijven. Verwelkom handelaren te verwelkomen die dit bedrijf willen hebben. En de boogstraal verhoogt frame met frame, De straal van de filet van het gewricht tussen de zijwand en de onderkant van alle passeerpatronen is gelijk aan de straal van de filet van het afgewerkte gedeelte. De totale rek-coëfficiënt van de vierkante buis is ongeveer , die voornamelijk op de vlakke rol wordt verdeeld. De vervorming van de verticale rol is zeer klein, en zijn functie is om de korte kant van de vierkante buis af te drukken. Met dit ontwerp is de berekening complex en is de rekenwaarde niet nauwkeurig genoeg. Het is noodzakelijk om de passeeromtrek voortdurend te corrigeren.

    onderhoud van apparatuurZo vlak, en de grootte en dikte zijn niet gestandaardiseerd, het kan weerspiegelen dat deze vierkante buis is een slecht product& rdquo.

    Bij de verwerking van de vierkante buis moeten sommige processen de naadloze vierkante buis verwarmen. De verhitting bij de verwerking van de naadloze vierkante buis speelt een zeer belangrijke rol in de kwaliteit van de afgewerkte naadloze vierkante buis.

    Voor een onjuiste stempelrichting wordt in de beginfase van het ontwerp simulatiesoftware gebruikt om ervoor te zorgen dat de richting van de stempelonderdelen wordt geanalyseerd, en wanneer de eisen van hoge kwaliteit van de onderdelen de ontwikkeling van matrijzen vereisen, buiging en buiging van vierkante buizen. Zoals de naam suggereert, wordt de buiging compact, en de binnenste en buitenste rollen zijn dubbel met de binnen- en buitenwanden van buizen tijdens de werkelijke buiging. Compact naar de.

    Jamaica.Vierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen, geschikt voor aardolieraffinaderijen.

    Het verschil tussen vierkante pijp en naadloze stalen pijp is het belangrijkste kenmerk van naadloze stalen pijp geen lasgewricht en kan grote druk weerstaan. Het product kan zeer ruw zijn als gegoten of koudgetrokken delen.

    In het proces van lassen voor het vormen van de vierkante buis wordt de vorming voornamelijk aangevuld met het sificatiekader. De grootmachine is over het algemeen een twee grote wals, met inbegrip van horizontaal frame en verticaal rolframe. Op dit moment zijn er vooral twee soorten vierkante pijppassen ontwerp: een is het horizontale frame is ontworpen volgens de doos gat, het frame is een elliptisch gat, en de andere frames zijn ongeveer rechthoekige gaten. De pass sectie is samengesteld uit cirkelvormige boog. Professionele projecten zijn: vierkante pijp, vierkante pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp, gegalvaniseerde pijp en andere aanverwante bedrijven. Verwelkom handelaren te verwelkomen die dit bedrijf willen hebben. En de boogstraal verhoogt frame met frame, De straal van de filet van het gewricht tussen de zijwand en de onderkant van alle passeerpatronen is gelijk aan de straal van de filet van het afgewerkte gedeelte. De totale rek-coëfficiënt van de vierkante buis is ongeveer , die voornamelijk op de vlakke rol wordt verdeeld. De vervorming van de verticale rol is zeer klein, en zijn functie is om de korte kant van de vierkante buis af te drukken. Met dit ontwerp is de berekening complex en is de rekenwaarde niet nauwkeurig genoeg. Het is noodzakelijk om de passeeromtrek voortdurend te corrigeren.