[hp256HP158312377]Niet-ferrometalen van vierkante buizen, verwijzen naar metalen en legeringen, andere dan ferrometalen, zoals koper, lood, zink, aluminium, koper, brons, aluminium en legering van lagers. Bove

Naadloze vierkante buis bedrijf!

categorieën nieuws
Naadloze vierkante buis bedrijf! > nieuws centrum > La hacho.Hoeveel is 80 gegalvaniseerde pijpVoldoen aan de vraag op de markt met kwaliteit
La hacho.Hoeveel is 80 gegalvaniseerde pijpVoldoen aan de vraag op de markt met kwaliteit
vrijgavetijd:2022-09-24   Keer bekeken:264   Terug naar lijst

Niet-ferrometalen van vierkante buizen, verwijzen naar metalen en legeringen, andere dan ferrometalen, zoals koper, lood, zink, aluminium, koper, brons, aluminium en legering van lagers. Bovendien worden chroom, nikkel, mangaan, molybdeen, vanadium, wolfraam, enz. ook gebruikt in de industrie. Deze metalen worden voornamelijk gebruikt als legering additieven om de prestaties van metalen te verbeteren. Tungsten, vierkante buis titanium, molybdeen enz. worden meestal gebruikt voor de vervaardiging van cement carbide voor gereedschappen. Bovenstaande non-ferrometalen worden industriële metalen genoemd. Daarnaast zijn er edele metalen: platina, goud, zilver en zeldzame metalen, waaronder radioactieve vierkante buizen.

Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), spiraallassen

La hacho.In de standaard van qb vierkante buis, specificeren de meeste van hen tegelijk de trektest en de hardheidstest. Voor materialen die niet geschikt zijn voor de hardheidstest, zoals qb vierkante buis, wordt alleen de trektest gespecificeerd. Met name kan de nieuwe draagbare Rockwell hardheidstester en pijp Rockwell hardheidstest snel en nauwkeurig de hardheid van roestvrij staal plaat, roestvrij staal strip en qb vierkante buis zo dun als .mm, waardoor het gemakkelijk is om de problemen op te lossen die in China in het verleden moeilijk waren op te lossen.

De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.

EgypteIndeling van vierkante buizen van vierkante leidingen wordt verdeeld in gewone vierkante buizen van koolstofstaal en vierkante buizen met een lage legering, afhankelijk van materiaal. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q St-, enz.

Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof, agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen, maar het kan geen roest, schaal lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

Welding is een synthetisch gradiënt materiaal, dat kan worden gebruikt als soldeer voor het lassen van speciaal gevormde materialen om de mismatch van chemische, mechanische en fysische eigenschappen tussen onedele metalen te overwinnen.


La hacho.Hoeveel is 80 gegalvaniseerde pijpVoldoen aan de vraag op de markt met kwaliteit



Vierkante buis voor een halve steel van de auto (gb-) is een hoogwaardig koolstofconstructiestaal en een gelegeerd constructiestaal, warmgewalst vierkant buisje voor de middenhandschoft van de auto en de behuizing van de aandrijfas.

Kortom, de productie van vierkante buizen omvat deze processen: tube blanco &mdash& mdash; Afsluiten $mdash& mdash; Verwarming], mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Roling van de pijp mdash; Sizing (reduction) &mdash& mdash; Rechtstreekse &mdash& mdash; Kap hoofd en staart], mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verpakking], mdash& mdash; Opslag.

Indeling van de sectievorm van de vierkante buis met grote diameter qb wordt ingedeeld volgens de sectievorm: eenvoudige doorsnede vierkante buis $mdash& mdash; Vierkante buis, rechthoekige buis en complexe sectie vierkante buis mdash; Stroomvormige vierkante pijp, open vierkante pijp,La hacho.Kogelvormige plastic sproeiers voor vierkante leidingen,La hacho.Is vierkant staal gegalvaniseerde vierkante buis, gegolfde vierkante pijp, speciale vierkante pijp, grote diameter van de qb vierkante pijp indeling van het oppervlak van de pijp wordt gedeeld volgens de oppervlaktebehandeling: hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp, elektrogalvaniseerde vierkante pijp, met olie beklede vierkante pijp, zure beitsing vierkante pijp, met grote diameter qb vierkante pijp classificatie van vierkante pijp wordt ingedeeld naar doel &dash&m&m mdash; Buizen voor decoratie, gereedschapswerktuigen, machinebouw,La hacho.Beeld van gegalvaniseerde vierkante buis, chemische industrie, staalstructuur, scheepsbouw, automobiel, staalbundel en kolom, speciale bestemming, indeling van de vierkante wandwanddikte met grote diameter qb, vierkante buis met grote diameter qb overeenkomstig de indeling van de wanddikte mdash; Super grote diameter qb vierkante pijp, grote diameter qb vierkante pijp en dunne wand grote diameter qb vierkante pijp rechthoekige pijp zijn de namen van vierkante pijp en QB vierkante pijp, egaliseerd, geplet en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante buis van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Meestal vijftig stuks per zak. Qb square pipe, ook bekend als vierkant en rechthoekig koudvervormd holle doorsnede staal wordt aangeduid als vierkante pijp en rechthoekige pijp, code f en j. De toegestane afwijking van de wanddikte van qb vierkante pijp mag niet groter zijn dan of min% van nominale wanddikte wanneer de wanddikte niet groter is dan mm, plus of min% van wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan mm, behalve voor de wanddikte van de hoek- en het lasseringsgebied.

hoeveelFase ( — )

Buizen worden ingedeeld aan de hand van de vorm: gesmeed staal; gietstaal; Warmgewalst staal; Koud getrokken staal.

Vierkante buis voor een halve steel van de auto (gb-) is een hoogwaardig koolstofconstructiestaal en een gelegeerd constructiestaal, warmgewalst vierkant buisje voor de middenhandschoft van de auto en de behuizing van de aandrijfas.


La hacho.Hoeveel is 80 gegalvaniseerde pijpVoldoen aan de vraag op de markt met kwaliteit



Hardheid QB vierkant hardheid is een pointer om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

projectNa chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.

Welding is een synthetisch gradiënt materiaal, dat kan worden gebruikt als soldeer voor het lassen van speciaal gevormde materialen om de mismatch van chemische, mechanische en fysische eigenschappen tussen onedele metalen te overwinnen.

La hacho.Fase ( — )

Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen, wat resulteert in ongelijke loopvoeding.

Door de toename van de productie van vierkante buizen, zijn er meer en meer valse en slordige vierkante buizen in de markt. Hoe te onderscheiden van de valse en slordige vierkante buizen? Laat me u enkele punten leren om de valse en slordige vierkante buizen te onderscheiden.